EUR: 309,72 Ft
CHF: 266,63 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Először beszélt felesége balesetéről Szacsvay

Szacsvay László Weiszer Alinda hétfői műsorában beszélt felesége, Claudia tavalyi tragikus balesetéről. Az asszony kiesett belvárosi lakásuk ablakából, és tolószékbe kényszerült koponya- és gerincsérülései miatt.

– Én kint mosogattam a konyhában, ő meg bement, és úgy döntött, hogy gravitál. Jó sokáig beszélgettem vele, de már nem volt ott… Claudia jól van, tudunk kommunikálni. A jövőről nem nagyon gondolkodom… a jelent kell megélni és megoldani. A múlttal sem szabad sokat foglalkozni, mert azon változtatni úgysem lehet – bölcselkedett a színész, aki fekete humorral és a „Nézd komédiá­nak és mulattatni fog!” mottóval próbálja feldolgozni és túlélni a történteket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.