EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Először beszélt felesége balesetéről Szacsvay

Szacsvay László Weiszer Alinda hétfői műsorában beszélt felesége, Claudia tavalyi tragikus balesetéről. Az asszony kiesett belvárosi lakásuk ablakából, és tolószékbe kényszerült koponya- és gerincsérülései miatt.

– Én kint mosogattam a konyhában, ő meg bement, és úgy döntött, hogy gravitál. Jó sokáig beszélgettem vele, de már nem volt ott… Claudia jól van, tudunk kommunikálni. A jövőről nem nagyon gondolkodom… a jelent kell megélni és megoldani. A múlttal sem szabad sokat foglalkozni, mert azon változtatni úgysem lehet – bölcselkedett a színész, aki fekete humorral és a „Nézd komédiá­nak és mulattatni fog!” mottóval próbálja feldolgozni és túlélni a történteket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.