EUR: 309,48 Ft
CHF: 266,47 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Egyéb Veszprém

Élvezték a futsalleckét az ovisok

A Szilágyi iskola tornacsarnokát december 1-jén este veszprémi óvodások lepték el, akik városunk futsalosaitól tanulhatták a sportág alapjait.

Az esemény házigazdája és szervezője, a Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskola az 1. Futsal Club Veszprém játékosaival karöltve látta vendégül öt veszprémi óvoda növendékeit.

A Szilágyi iskola diákjaival kiegészített társaság tagjai hat különböző állomáson csiszolhatták labdarúgótudásukat. Gyakorolhatták a labdavezetést, a kapura lövést, dekáztak, s az egymás elleni kétkapus játék sem maradhatott el.

Öt óvoda növendékei játszottak (fotó: Zatkalik Dániel)

Öt óvoda növendékei játszottak (fotó: Zatkalik Dániel)

Halmay Györgytől, a Szilágyi iskola igazgatójától megtudtuk: az esemény célja az intézmény futballprogramjának népszerűsítése volt. – Szerettük volna bemutatni, hogy milyen labdarúgóműhelyt működtetünk, s milyen filozófiát képviselünk itt, a Szilágyiban. Az országban elsők között vezettük be testnevelésóráinkon a labdarúgástantervet – tette hozzá. Az esemény zárásaként a szervezők ajándékkal kedveskedtek az önfeledt játékban elfáradt gyerekeknek.

Kapcsolódó Cikkek