EUR: 325,79 Ft
CHF: 280,03 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Belföld Nagykanizsa

Éremeső a tánc fellegvárában

Összesen kilenc éremmel tértek haza az Eraklin Táncklub Egyesület sportolói Szombathelyről, az Isis Openről. A szabadidős versenyben a Birkás Mihály–Darabos Anna és a Takács Gergő–Bodó Kata páros is nyert kategóriájában. A dicsőséglajstromot egy ezüst- és három bronzérem is gazdagítja.

A klubközi pontszerző versenyen már az osztályos versenyzők mérték össze tudásukat, és az eraklinosok itt is kiválóan teljesítettek, több negyedik és ötödik helyezés mellé a Buda Levente–Berner Léna páros jóvoltából három bronzérmet szereztek. A táncosokat Lekszikov Csaba és Balassa Júlia készítette fel.

A Junior I standard haladó kategória eredményhirdetése, két kanizsai párossal. A dobogó legfelső fokán Birkás Mihály és Darabos Anna, a harmadik helyen Lekszikov András Zsigmond és Gyergyói Anna (Fotó: Eraklin TE)

A Junior I standard haladó kategória eredményhirdetése, két kanizsai párossal. A dobogó legfelső fokán Birkás Mihály és Darabos Anna, a harmadik helyen Lekszikov András Zsigmond és Gyergyói Anna (Fotó: Eraklin TE)

Kapcsolódó Cikkek

 • Növekedést eredményez az új költségvetés

  Növekedést eredményez az új költségvetés

  Megszavazta a parlament a jövő évi költségvetést, amelyről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: ez a biztonságos növekedés költségvetése.

 • Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hirdetett meg ez év márciusában.

 • Csalók verik át az idős embereket

  Csalók verik át az idős embereket

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a fővárosi polgárőrökkel együttműködve bűnmegelőzési programot indított az idősek védelmében. Az utóbbi időben több olyan eset látott napvilágot, amikor este, vagy éjszaka azzal hívtak fel bűnözők idős embereket, hogy bajba került, vagy balesetet szenvedett az unokájuk és azonnal pénzre van szüksége.

 • Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Gyomorforgató és botrányos, ami a Jobbikban folyik. A Ripost értesülései szerint ugyanis
  visszakerül a párt vezetésébe az a Kulcsár Gergely, aki korábban meggyalázta a Dunába lőtt zsidó áldozatok Duna-parti emlékművét.