EUR: 323,05 Ft
CHF: 275,98 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

Fejős Évának kislánya lesz!

Negyvenkilenc évesen kislánya születik, és nem is lehetne boldogabb – Fejős Éva írónő a Lokál Extrának mesélt arról, milyen küzdelmes út vezetett idáig, hogy most végre egy kisbabát hordhat a szíve alatt.
 Földöntúli boldogság, hogy végre anya lehetek! A párommal  akivel már húsz éve vagyunk együtt  végiggondoltuk az egészet, és már nagyon szerettem volna, ha eljön ez a pillanat  kezdte a Lokál Extrának Fejős Éva írónő, aki azzal is tisztában van, hogy sokan megdöbbentek, amiért ennyi idősen gyermeket vállal.
Fejős Éva fotó: Csibi Szilvia

Fejős Éva fotó: Csibi Szilvia

 Vannak, akik azt mondhatják, hogy ehhez én már öreg vagyok. Annyiban egyet kell értenem velük, hogy valóban nem a legideálisabb korban vagyok az első babához, de az igazsághoz tartozik, hogy nem halogattam a gyerekvállalást, egyszerűen így alakult. Ha egy férfinak születik idősebb korban gyermeke, azt könnyebben elfogadják. A társadalom szigorúbb a nőkkel. Ugyanakkor naponta hívnak fel a barátnőim, írnak az olvasóim azzal kapcsolatban, hogy mennyi erőt adok nekik. És nemcsak azt, reményt is! Sokkal több nő szeretne a negyvenes éveiben babát, mint azt bárki gondolná  mesélte Éva, aki először saját magazinjában osztotta meg rajongóival az örömhírt.
 Éveken át jártam mindenféle vizsgálatra, kaptam meddőségi kezelést, laparoszkópos műtéteim is voltak. Örültem volna, ha korábban jön a baba, de sejtettem, hogy nekem ilyen hosszú utam lesz. Persze nem lehet tudni, mit hoz a holnap, de ez harmincévesen is így van. Egyébként valahol mélyen, legbelül biztos voltam benne, hogy egyszer anya leszek. Abban bíztam, hogy képes vagyok rá fejben és testben is. Kezdetben sokat gyötörtek olyan kérdésekkel, hogy mikor jön már a baba, ami zavart, de aztán elengedtem a görcsöket. Nem akartam senkinek sem megfelelni és jól éreztem magam a bőrömben. Amikor még nem is sejtettem, hogy terhes vagyok, napi 5-10 kilométereket futottam. Semmilyen előjele nem volt, hogy egy kis élet növekszik bennem. Aztán valami furcsa érzés kerített hatalmába, és elvégeztem egy terhességi tesztet, majd még hármat. Alig akartam elhinni! A hetedik hónapban vagyok, január végén születik meg a kislányunk. Már most nagyon jó baba, rosszulléteim sem voltak. Szerencsére nem vagyok veszélyeztetett terhes a korom miatt, sehova sincs odaírva a terhességi kiskönyvemben. Az eddigi vizsgálatok szerint makkegészséges a pici, azt hiszem, most nem is kívánhatok ennél többet  mesélte az Újra veled, Sydneyben című könyv írója.
Fejős Éva fotó: Csibi Szilvia

Fejős Éva fotó: Csibi Szilvia


Kapcsolódó Cikkek