EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Fésűs Nelly férjhez menne

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos remekül kiegészítik egymást. A színésznő az ATV-n futó Csisztu 24 című műsorban elmondta, tisztában van vele, hogy Lajosnak ő az igazi, és tudja, hogy nem a hivatalos okmány miatt tekintik majd őket egy párnak, neki mégis hiányzik a bensőséges kapcsolat kifejezése.

– Húsz évvel ezelőtt ha valami nem tetszett, azonnal felálltam, de most csak akkor mondom, hogy vége, ha már egy „fűszálba” sem tudok kapaszkodni. Ő mindennap bizonyítja, hogy hosszú időre tervez velem, csak olyan „vajtósan” fogalmazza meg. Nem egy hivatalos okmány kell arról, hogy összetartozunk, egyszerűen jó lenne végre kimondani azt, hogy a férjem. Mert számomra ez jelent valamit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.