EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Fésűs Nelly férjhez menne

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos remekül kiegészítik egymást. A színésznő az ATV-n futó Csisztu 24 című műsorban elmondta, tisztában van vele, hogy Lajosnak ő az igazi, és tudja, hogy nem a hivatalos okmány miatt tekintik majd őket egy párnak, neki mégis hiányzik a bensőséges kapcsolat kifejezése.

– Húsz évvel ezelőtt ha valami nem tetszett, azonnal felálltam, de most csak akkor mondom, hogy vége, ha már egy „fűszálba” sem tudok kapaszkodni. Ő mindennap bizonyítja, hogy hosszú időre tervez velem, csak olyan „vajtósan” fogalmazza meg. Nem egy hivatalos okmány kell arról, hogy összetartozunk, egyszerűen jó lenne végre kimondani azt, hogy a férjem. Mert számomra ez jelent valamit.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.