EUR: 325,43 Ft
CHF: 279,76 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Szeged

Fiatalos sebesség több fronton

Vállalkozáscsoportot fiatalokkal megalakítani igazi kihívás. Egy kis szegedi közösség mégis belevágott, mert ereje teljében létre akart hozni valamit, és nyugodtan mondhatjuk, részsikereket már elértek.

– 2016 februárjában komoly vállalkozásba kezdtünk a fentebb említett fiatalok egy részével. Civil Hang Stúdió nevet viselő rádióállomásunkkal Szeged és környéke, valamint a Vajdaság térségének lényeges híreit, történéseit szeretnénk feldolgozni, és egyúttal fontos és hasznos információkkal segítjük a munkába igyekvőket. Nem maradhatnak el az érdekes, izgalmas riportok és persze a jó zenék sem. Minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között a reggeli Vegyes vágott adása, valamint délután 17 órától rendszeresen jelentkező tematikus műsoraink hallhatók az alábbi témákban: közélet, irodalom, történelem, rockzene, utazás, motorsport, divat, ifjúság. Együttműködésünk révén a magyarkanizsai Panda Rádió hullámhosszán érnek el bennünket a szegediek. Reméljük, napról napra egyre több háztartásban leszünk vendégek az FM 103,5 MHz-en, valamint honlapunkon, a www.civilhangradio.hu portálon keresztül – tájékoztatott Reke Balázs marketingmunkatárs.


A holnap rádiója

A Civil Hang Stúdió mottója: „A tegnap eseménye, a jelen szava, a holnap rádiója”. Adásuk elérhető a www.civilhangradio.hu oldalon, valamint hétköznaponként 6–10 óra között és 17 óra után az FM 103,5 MHz-en.

Hozzáfűzte, hogy kiváló kapcsolatot ápolnak a szegedi és Szeged környéki civil szervezetekkel, alapítványokkal és egyesületekkel, bemutatkozási platformot nyújtanak nekik, folyamatosan részt vesznek műsoraikban, programjaikban. Kiemelt céljuk a civil szféra segítése, lehetőségeinek bővítése.

10A_civilhang_csoport

Portfóliójukhoz tartozik a Gokart Park Szeged gokartpálya és ifjúsági szabadidőpark (www.gokartparkszeged.hu) a Sándorfalvi úti régi ATI-tanpályán, amely a nyár elején nyitotta meg kapuit. – Versenyélményben, biztonságos száguldásban lehet részük mindazoknak, akik kipróbálják a város legerősebb gokartjainak egyikét. Az autósport szerelmeseit 13 ezer négyzetméteres parkos területen várjuk, de tartalmas kikapcsolódást biztosítunk azok számára is, akik lakóterülethez közel, attól mégis jól elkülönülve, zöldövezetben szeretnének kikapcsolódni családi, baráti vagy céges társasággal. Ezenfelül a pályát fiatalok KRESZ-oktatásának és biztonságos közlekedési tréningezésének színteréül is szánjuk – árulta el Reke Balázs.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.