2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb Szeged

Fiatalos sebesség több fronton

Vállalkozáscsoportot fiatalokkal megalakítani igazi kihívás. Egy kis szegedi közösség mégis belevágott, mert ereje teljében létre akart hozni valamit, és nyugodtan mondhatjuk, részsikereket már elértek.

– 2016 februárjában komoly vállalkozásba kezdtünk a fentebb említett fiatalok egy részével. Civil Hang Stúdió nevet viselő rádióállomásunkkal Szeged és környéke, valamint a Vajdaság térségének lényeges híreit, történéseit szeretnénk feldolgozni, és egyúttal fontos és hasznos információkkal segítjük a munkába igyekvőket. Nem maradhatnak el az érdekes, izgalmas riportok és persze a jó zenék sem. Minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között a reggeli Vegyes vágott adása, valamint délután 17 órától rendszeresen jelentkező tematikus műsoraink hallhatók az alábbi témákban: közélet, irodalom, történelem, rockzene, utazás, motorsport, divat, ifjúság. Együttműködésünk révén a magyarkanizsai Panda Rádió hullámhosszán érnek el bennünket a szegediek. Reméljük, napról napra egyre több háztartásban leszünk vendégek az FM 103,5 MHz-en, valamint honlapunkon, a www.civilhangradio.hu portálon keresztül – tájékoztatott Reke Balázs marketingmunkatárs.


A holnap rádiója

A Civil Hang Stúdió mottója: „A tegnap eseménye, a jelen szava, a holnap rádiója”. Adásuk elérhető a www.civilhangradio.hu oldalon, valamint hétköznaponként 6–10 óra között és 17 óra után az FM 103,5 MHz-en.

Hozzáfűzte, hogy kiváló kapcsolatot ápolnak a szegedi és Szeged környéki civil szervezetekkel, alapítványokkal és egyesületekkel, bemutatkozási platformot nyújtanak nekik, folyamatosan részt vesznek műsoraikban, programjaikban. Kiemelt céljuk a civil szféra segítése, lehetőségeinek bővítése.

10A_civilhang_csoport

Portfóliójukhoz tartozik a Gokart Park Szeged gokartpálya és ifjúsági szabadidőpark (www.gokartparkszeged.hu) a Sándorfalvi úti régi ATI-tanpályán, amely a nyár elején nyitotta meg kapuit. – Versenyélményben, biztonságos száguldásban lehet részük mindazoknak, akik kipróbálják a város legerősebb gokartjainak egyikét. Az autósport szerelmeseit 13 ezer négyzetméteres parkos területen várjuk, de tartalmas kikapcsolódást biztosítunk azok számára is, akik lakóterülethez közel, attól mégis jól elkülönülve, zöldövezetben szeretnének kikapcsolódni családi, baráti vagy céges társasággal. Ezenfelül a pályát fiatalok KRESZ-oktatásának és biztonságos közlekedési tréningezésének színteréül is szánjuk – árulta el Reke Balázs.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.