EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Debrecen

Fluor Tomiék imádják a cívisvárost!

A #Sohavégetnemérős filmjének premiervetítésén óriási volt az érdeklődés. Az alkotókat és a közönséget Széles Diána alpolgármester  a Debreceni Cinema Cityben köszöntötte.

– Fiatalos, trendi város Debrecen, hiszen már a városban tanuló 70 ezer diák miatt is jó itt lakni. Ez a film a helyi fiatalokért van, ugyanakkor a mű a cívisváros hírnevét is öregbíti – mondta el Széles Diána.


– Ez egy független film, amelyen csaknem egy évig dolgoztunk, és Debrecen közönsége az elsők között láthatja. Nagyon szimpatikus volt a város segítőkészsége – tette hozzá Lévai Balázs producer a vetítés előtt.

A filmpremierre a teljes stáb eljött

A filmpremierre a teljes stáb eljött Fotó: Erdei Balázs

A nagy kedvencek, Fluor Tomi és Diaz imádják a cívisvárost, sok a kedves emlékük. A generációs filmben húsz és harminc év közötti fiatalok szerepelnek, a készítői is ilyen korúak. A Tiszeker Dániel által rendezett #Sohavégetnemérős, azaz a Történetek Wellhellóra, szakítani akart a Budapest-centrikussággal, ezért is döntöttek úgy az alkotók, hogy hazánk más településeit is szerepeltetik a filmben. Ennek eredményeként Debrecen és a Hortobágy mellett helyszín volt Zamárdi, Sopron és Veszprém is.


A játékfilmet mosoly és derültség kísérte a bemutatón, ami után Fluor és Diaz szelfizgetett a lelkes nézőkkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.