EUR: 325,61 Ft
CHF: 279,96 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Debrecen

Fluor Tomiék imádják a cívisvárost!

A #Sohavégetnemérős filmjének premiervetítésén óriási volt az érdeklődés. Az alkotókat és a közönséget Széles Diána alpolgármester  a Debreceni Cinema Cityben köszöntötte.

– Fiatalos, trendi város Debrecen, hiszen már a városban tanuló 70 ezer diák miatt is jó itt lakni. Ez a film a helyi fiatalokért van, ugyanakkor a mű a cívisváros hírnevét is öregbíti – mondta el Széles Diána.


– Ez egy független film, amelyen csaknem egy évig dolgoztunk, és Debrecen közönsége az elsők között láthatja. Nagyon szimpatikus volt a város segítőkészsége – tette hozzá Lévai Balázs producer a vetítés előtt.

A filmpremierre a teljes stáb eljött

A filmpremierre a teljes stáb eljött Fotó: Erdei Balázs

A nagy kedvencek, Fluor Tomi és Diaz imádják a cívisvárost, sok a kedves emlékük. A generációs filmben húsz és harminc év közötti fiatalok szerepelnek, a készítői is ilyen korúak. A Tiszeker Dániel által rendezett #Sohavégetnemérős, azaz a Történetek Wellhellóra, szakítani akart a Budapest-centrikussággal, ezért is döntöttek úgy az alkotók, hogy hazánk más településeit is szerepeltetik a filmben. Ennek eredményeként Debrecen és a Hortobágy mellett helyszín volt Zamárdi, Sopron és Veszprém is.

A játékfilmet mosoly és derültség kísérte a bemutatón, ami után Fluor és Diaz szelfizgetett a lelkes nézőkkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.