EUR: 307,56 Ft
CHF: 265,13 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Egyéb Békéscsaba Hódmezővásárhely Kecskemét Salgótarján Szeged Veszprém

Főzés Szandival

November közepe az ízekről és az élményekről szólt az Invitel őszi, „Nyerj recepttel” játékának öt szerencsés nyertese számára, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Az esemény háziasszonya Szandi volt, a csapat munkáját egy profi séf irányította. Három fogás készült el, remek hangulatban.

A séf mindenkinek adott feladatot és elárulta a praktikákat. Az estét az énekesnő Szandi és az Invitel marketingigazgatója, Iski István személye is színesítette, akik a csapatokkal együtt készítették el a vacsorát, amit közösen fogyaszthattak el a nyertesek, Dudásné Szűcs Adrienn Diána Dunakesziről, Blaskó Tibor Vácról, Nagy Éva Szentendréről, Szedleczky Rudolfné Budapestről és Zsolnai Gyöngyi Veresegyházról. Szandi_nyertesekkel

Ha tehetem, mindennap főzök. A vacsorák fontosak számunkra, mert ilyenkor összegyűlik a család és megbeszéljük, mi történt aznap. A fellépések miatt rendszertelen az életünk, nem tudom előre, mikor mennyi időm jut a főzésre. Emiatt mindig alkalmazkodom: néha csak tíz percem van, máskor óráim, ilyenkor szívesen kreatívkodom a konyhában. A gyerekeink válogatósak, nehéz a kedvükben járni, de a férjem titkos recept szerint készített mediterrán sajtos tésztáját mindhárman imádják” – mesélte mosolyogva Szandi.

Kapcsolódó Cikkek