2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb Békéscsaba Hódmezővásárhely Kecskemét Salgótarján Szeged Veszprém

Főzés Szandival

November közepe az ízekről és az élményekről szólt az Invitel őszi, „Nyerj recepttel” játékának öt szerencsés nyertese számára, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Az esemény háziasszonya Szandi volt, a csapat munkáját egy profi séf irányította. Három fogás készült el, remek hangulatban.

A séf mindenkinek adott feladatot és elárulta a praktikákat. Az estét az énekesnő Szandi és az Invitel marketingigazgatója, Iski István személye is színesítette, akik a csapatokkal együtt készítették el a vacsorát, amit közösen fogyaszthattak el a nyertesek, Dudásné Szűcs Adrienn Diána Dunakesziről, Blaskó Tibor Vácról, Nagy Éva Szentendréről, Szedleczky Rudolfné Budapestről és Zsolnai Gyöngyi Veresegyházról. Szandi_nyertesekkel


Ha tehetem, mindennap főzök. A vacsorák fontosak számunkra, mert ilyenkor összegyűlik a család és megbeszéljük, mi történt aznap. A fellépések miatt rendszertelen az életünk, nem tudom előre, mikor mennyi időm jut a főzésre. Emiatt mindig alkalmazkodom: néha csak tíz percem van, máskor óráim, ilyenkor szívesen kreatívkodom a konyhában. A gyerekeink válogatósak, nehéz a kedvükben járni, de a férjem titkos recept szerint készített mediterrán sajtos tésztáját mindhárman imádják” – mesélte mosolyogva Szandi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.