EUR: 309,31 Ft
CHF: 284,11 Ft
2017. június 27., kedd
László

Egyéb Békéscsaba Hódmezővásárhely Kecskemét Salgótarján Szeged Veszprém

Főzés Szandival

November közepe az ízekről és az élményekről szólt az Invitel őszi, „Nyerj recepttel” játékának öt szerencsés nyertese számára, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Az esemény háziasszonya Szandi volt, a csapat munkáját egy profi séf irányította. Három fogás készült el, remek hangulatban.

A séf mindenkinek adott feladatot és elárulta a praktikákat. Az estét az énekesnő Szandi és az Invitel marketingigazgatója, Iski István személye is színesítette, akik a csapatokkal együtt készítették el a vacsorát, amit közösen fogyaszthattak el a nyertesek, Dudásné Szűcs Adrienn Diána Dunakesziről, Blaskó Tibor Vácról, Nagy Éva Szentendréről, Szedleczky Rudolfné Budapestről és Zsolnai Gyöngyi Veresegyházról. Szandi_nyertesekkel

Ha tehetem, mindennap főzök. A vacsorák fontosak számunkra, mert ilyenkor összegyűlik a család és megbeszéljük, mi történt aznap. A fellépések miatt rendszertelen az életünk, nem tudom előre, mikor mennyi időm jut a főzésre. Emiatt mindig alkalmazkodom: néha csak tíz percem van, máskor óráim, ilyenkor szívesen kreatívkodom a konyhában. A gyerekeink válogatósak, nehéz a kedvükben járni, de a férjem titkos recept szerint készített mediterrán sajtos tésztáját mindhárman imádják” – mesélte mosolyogva Szandi.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    A Lokál Extra III. kerületi mutációja június 22-ei számának 14. oldalára a programajánlóba sajnálatos módon a 2012-es Óbudai Nyár eseményei kerültek be, ezért fordulhatott elő, hogy ott a Benkó Dixieland Band koncertje is szerepel, holott Benkó Sándor időközben elhunyt.

  • Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Komárom-Esztergom megyében 2017 június elejére 3,5 százalékra csökkent az álláskeresők aránya – mondta el a megyei kormányhivatal vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.