2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Egyéb Békéscsaba Hódmezővásárhely Kecskemét Salgótarján Szeged Veszprém

Főzés Szandival

November közepe az ízekről és az élményekről szólt az Invitel őszi, „Nyerj recepttel” játékának öt szerencsés nyertese számára, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Az esemény háziasszonya Szandi volt, a csapat munkáját egy profi séf irányította. Három fogás készült el, remek hangulatban.

A séf mindenkinek adott feladatot és elárulta a praktikákat. Az estét az énekesnő Szandi és az Invitel marketingigazgatója, Iski István személye is színesítette, akik a csapatokkal együtt készítették el a vacsorát, amit közösen fogyaszthattak el a nyertesek, Dudásné Szűcs Adrienn Diána Dunakesziről, Blaskó Tibor Vácról, Nagy Éva Szentendréről, Szedleczky Rudolfné Budapestről és Zsolnai Gyöngyi Veresegyházról. Szandi_nyertesekkel


Ha tehetem, mindennap főzök. A vacsorák fontosak számunkra, mert ilyenkor összegyűlik a család és megbeszéljük, mi történt aznap. A fellépések miatt rendszertelen az életünk, nem tudom előre, mikor mennyi időm jut a főzésre. Emiatt mindig alkalmazkodom: néha csak tíz percem van, máskor óráim, ilyenkor szívesen kreatívkodom a konyhában. A gyerekeink válogatósak, nehéz a kedvükben járni, de a férjem titkos recept szerint készített mediterrán sajtos tésztáját mindhárman imádják” – mesélte mosolyogva Szandi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.