EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Gólyahír! Megszületett Mila Kunis második babája

Szerdán világra jött Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeke.

A kisfiú szerdán jött világra – idézte számos amerikai lap csütörtökön a pár egyik szóvivőjét. AZ E! magazin szerint a baba még nem kapott keresztnevet.

A 38 éves Kutchernek és a 33 éves Mila Kunisnak van már egy kétéves kislánya, Wyatt. A pár 2014 februárjában, kétévi kapcsolat után jelentette be jegyességét, 2015 júliusában kötöttek házasságot. Az Azok a 70-es évek show című sorozatban játszottak először együtt, ahol szerelmespárt alakítottak. A széria 1998 és 2006 között futott Amerikában.

Ashton Kutcher, aki többek között a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatnak köszönheti a világhírt – korábban hat éven át, 2005 és 2011 között Demi Moore amerikai színésznő férje volt, Mila Kunis éveken át randevúzott a Reszkessetek, betörők! hajdani gyereksztárjával, Macaulay Culkinnal.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.