EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Sport

Görbiczéket meglepték a csehek

Alighogy elkezdődött a svédországi női kézilabda Eb, máris komoly veszélybe került a magyar válogatott továbbjutása.

Látszólag kellemes ellenfél, a cseh együttes ellen kezdtük a tornát, amely gárda nem éppen világverő, mi több, eddigi kilenc találkozónk mindegyikét megnyertük. Most azonban megtört ez a szép hagyomány, 27-22-re kikaptunk. Magyarázat persze van bőven, a pálya göröngyös volt, nem játszhatott néhány kulcsember, de a legnagyobb probléma a vérszegény produkció volt.

– Néha nem tudtuk, mit kell játszanunk – értékelte a meccset Görbicz Anita, és a mieink dán szövetségi kapitánya, Kim Rasmussen is elismerte, a csehek megérdemelten nyertek.

A magyar csapat szerdán 20.45-től Dánia ellen folytatja.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.