EUR: 310,96 Ft
CHF: 265,19 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Gyerekvállalásról mesélt Harsányi Levente

Felrobbant az üzenő fal az aktivitástól a Petőfi rádió Talpra magyar ma reggeli adásának témájától: Ki, mikor vállaljon gyereket? Egzisztencia vs. ösztönök, a Petőfi Rádió reggeli adásában. Janó egyértelműen szerelemgyerek párti, “ A gyerekvállalás ne anyagi kérdés legyen, önző egoista az, aki tárgyakhoz köti, nem kell túlgondolni. 25 évesen lettem apuka, nem volt tudatos döntés, nagy szerelembe érkezett az első gyerek, pont ahogy a másik kettő is. Mondjuk rengeteget segítettek a szülők is.” vallott Janó.

_ZIH0006

A duhaj szemlélet ellenpontja volt Harsányi Levi, aki anyagi biztonságban, saját lakással, 39 évesen vállalt gyereket. Az arany középútnak tűnik Marianna véleménye, aki 35 éves kor környékén húzza meg a jelképes határvonalat, mondva addig jó az első babát világra hozni.


Más kérdés, hogy a tervezés már sokkal hamarabb kezdetét veszi. Az adás meglepetése volt egy ma hajnalban született kisbaba fotó, melyet egy büszke apuka posztolt a Petőfi Facebook oldalára.

Holnap is érdemes Petőfit hallgatni, hiszen a Talpra magyar műsorvezetői különleges meglepetéssel készülnek a hallgatóknak Mikulás napja alkalmából.

2016.11.16. Budapest A Petőfi Rádió Talpra magyar műsorvezetői az MTVA Kunigunda utcai telephelyének rádióstúdiójában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.