EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Gyerekvállalásról mesélt Harsányi Levente

Felrobbant az üzenő fal az aktivitástól a Petőfi rádió Talpra magyar ma reggeli adásának témájától: Ki, mikor vállaljon gyereket? Egzisztencia vs. ösztönök, a Petőfi Rádió reggeli adásában. Janó egyértelműen szerelemgyerek párti, “ A gyerekvállalás ne anyagi kérdés legyen, önző egoista az, aki tárgyakhoz köti, nem kell túlgondolni. 25 évesen lettem apuka, nem volt tudatos döntés, nagy szerelembe érkezett az első gyerek, pont ahogy a másik kettő is. Mondjuk rengeteget segítettek a szülők is.” vallott Janó.

_ZIH0006

A duhaj szemlélet ellenpontja volt Harsányi Levi, aki anyagi biztonságban, saját lakással, 39 évesen vállalt gyereket. Az arany középútnak tűnik Marianna véleménye, aki 35 éves kor környékén húzza meg a jelképes határvonalat, mondva addig jó az első babát világra hozni.

Más kérdés, hogy a tervezés már sokkal hamarabb kezdetét veszi. Az adás meglepetése volt egy ma hajnalban született kisbaba fotó, melyet egy büszke apuka posztolt a Petőfi Facebook oldalára.

Holnap is érdemes Petőfit hallgatni, hiszen a Talpra magyar műsorvezetői különleges meglepetéssel készülnek a hallgatóknak Mikulás napja alkalmából.

2016.11.16. Budapest A Petőfi Rádió Talpra magyar műsorvezetői az MTVA Kunigunda utcai telephelyének rádióstúdiójában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.