EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Halálra égett házában az operakirálynő

Tragikus körülmények között életét vesztette Lehoczky Éva 91 éves opera-énekesnő – értesült a Blikk. Az asszony házában tűz ütött ki és sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondta, hogy egy kétszintes családi ház égett. A tűzoltók az épületből egy idős nőt hoztak ki, aki olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A lángokat két vízsugárral eloltották, a tűz keletkezésének okát pedig vizsgálják. Lehoczky Éva első nőként végzett a Zeneakadémia ütős szakán. Játszott többek között a Fővárosi Operettszínházban, az egri Gárdonyi Géza színházban, a szegedi Nemzeti Színházban, 1970-ben lett a Magyar Állami Operaház tagja, innen ment nyugdíjba 1984-ben. 1980-ban megkapta az Érdemes Művész kitüntetést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.