2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVII.kerület

Hastáncoljon a Home Centernél!

Dévényi Kriszta kezdő és haladó hastáncórákat tart a kerületben. Bárki csatlakozhat, aki szeretné nőiességét kidomborítani, és súlyzók emelgetése helyett zenére, tánccal formálni alakját.

– Tizenegy éve kezdtem a hastáncot, amikor féléves volt a középső gyerekem. Barátaim szóltak, hogy próbáljam ki, és azonnal beleszerettem – mesélte a kezdeti lépésekről Dévényi Krisztina, hogyan is találkozott ezzel a mozgásformával. – Az Allstars Dance Studióban tanítok most már második éve. Jobbára kezdőkkel foglalkozunk, de akik az eleje óta velünk vannak, azoknak egy haladó csoportot is szerveztünk.


Elmondása szerint egy nőnek nagyon sokat segít a hastánc abban, hogy önmagát alaposan megismerje és a nőiességét erősítse. – Ezenkívül nagyon jó társaság gyűlt össze, ami nagy húzóerőt jelent. Ráadásul olyan izmokat mozgatunk meg, amelyekről eddig nem is tudtunk.

 

Hastáncórák a kerületben:

Allstars Dance Stúdió,

Home Center, Pesti út 237.

Kedd: 18 órától

Csütörtök: 18.30-tól

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.