EUR: 326,48 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb XVII.kerület

Hastáncoljon a Home Centernél!

Dévényi Kriszta kezdő és haladó hastáncórákat tart a kerületben. Bárki csatlakozhat, aki szeretné nőiességét kidomborítani, és súlyzók emelgetése helyett zenére, tánccal formálni alakját.

– Tizenegy éve kezdtem a hastáncot, amikor féléves volt a középső gyerekem. Barátaim szóltak, hogy próbáljam ki, és azonnal beleszerettem – mesélte a kezdeti lépésekről Dévényi Krisztina, hogyan is találkozott ezzel a mozgásformával. – Az Allstars Dance Studióban tanítok most már második éve. Jobbára kezdőkkel foglalkozunk, de akik az eleje óta velünk vannak, azoknak egy haladó csoportot is szerveztünk.


Elmondása szerint egy nőnek nagyon sokat segít a hastánc abban, hogy önmagát alaposan megismerje és a nőiességét erősítse. – Ezenkívül nagyon jó társaság gyűlt össze, ami nagy húzóerőt jelent. Ráadásul olyan izmokat mozgatunk meg, amelyekről eddig nem is tudtunk.

 

Hastáncórák a kerületben:

Allstars Dance Stúdió,

Home Center, Pesti út 237.

Kedd: 18 órától

Csütörtök: 18.30-tól

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.