2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb XXI.kerület XXIII.kerület

Híd Soroksár és Csepel között?

Új Duna-híd épülhet, a nyílt közbeszerzést már kiírták − számolt be a napi.hu a Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívásra hivatkozva.

A budai Galvani utca felől a Csepel-sziget csúcsáig tartó híd a Galvani, míg onnan tovább a pesti oldalra tartó híd a Soroksári nevet viseli majd. A hidak kétszer három sávosak lesznek, mind a két oldalukon kerékpárúttal. Ezzel komoly kerülők és dugókat válthatók ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.