EUR: 317,11 Ft
CHF: 279,26 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Belföld

Így vitték bilincsbe verve kihallgatásra Bróker Marcsit – Videó!

Már kihallgatták gyanúsítottként a kedden Magyarországra hozott csaló brókernőt – értesült a Magyar Idők.

A Kun-Mediátor volt vezetőjének ügyében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le az eljárást, és rövidesen javaslatot tesznek az előzetes letartóztatás indítványozására az illetékes ügyészségen. Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője elmondta: az asszonyt a magyar hatóságok által kiadott elfogatóparancs alapján fogták el, december 8-án.


A rendőrség egy videót is közzétett, amint éppen kihallgatni viszik D. Sándornét. Ezen látszik, hogy Marcsika már nem abban a nyári szoknyában, van, amiben hazahozták a trópusi Belize-ből, ahol bujkált.

Bróker Marcsi családja eközben retteg.

– Most, hogy anyut hazahozták, vége a nyugalmunknak, újra kezdődik a rémálom. Féltem a kisfiamat és a kislányomat, mióta tavaly a dühös károsultak zaklattak és megfenyegettek minket. Azt mondták, bajuk eshet a gyerekeimnek, ha nem kapják vissza a pénzüket – panaszolta a sírva Krisztina a legjobb barátjának.

Mist ismert: a 62 éves D. Sándornét azzal gyanúsítják, hogy a karcagi Kun-Mediátor utazási iroda és pénzváltó vezetőjeként nagyjából ezer ügyféltől kapott befektetéseket, amelyeket vélhetően 1999 és 2015 tavasza között egy piramisjáték elvén üzemeltetett. Az új befektetésekből fizették a régiek „hozamait”, amíg 2015 márciusában a rendszer össze nem dőlt.

Kapcsolódó Cikkek