2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Itt az orvosi jelentés a dobverővel megerőszakolt Renátóról

Dobverőt dugtak Oláh Péter Renátó végbélnyílásába a szomszéd fiúk – legalábbis ezt állítja a 13 éves kerecsendi sértett. A megnevezett támadókat az Egri Törvényszék tegnap házi őrizetbe helyezte, de egyelőre nem szexuális cselekménnyel gyanúsítják a 14, 15 és 16 éves elkövetőket.

Személyi szabadság megsértése bűntett miatt nyomoznak a hevesi zsaruk annak a három, 14, 15 és 16 éves kerecsendi fiúnak az ügyében, akikről szomszédjuk, a 13 éves Oláh Péter Renátó azt állítja, hogy vasárnap lefogták őt, majd egy dobverőt dugtak a végbélnyílásába. A fiú édesanyja, Baranyi Erzsébet az Eger Hírek portálnak nyilatkozva azt állította: fia vérben ázva jött haza múlt vasárnap a szomszédban lakó három fiútól, akikkel már hosszú évek óta ismerik egymást.


Baranyi Erzsébet Oláh Péter Renátó kerecsendi dobverős erőszak Fotó Eger Hírek
– Lefogtak, és hiába kiabáltam, nem engedtek el – mesélte a helyi portálnak a kamaszfiú, akit a mentők még aznap kórházba szállítottak, de az elsődleges orvosi vizsgálatok nem erősítették meg a fiú által elmondottakat, a látlelet szerint ugyanis az orvosok nem találtak a végbelében nyálkahártya-sérülést. A rendőrség azonban talált bűncselekményre utaló nyomot, hiszen még aznap őrizetbe vették a három elkövetőt. Igaz, a fiúkat egyelőre nem szexuális erőszakra utaló bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.

Image2
Édesanyja szerint azonban az ügy már annyira továbbgyűrűzött, hogy az őrizetbe vett Pataki utcabeli fiúk szülei megfenyegették a családjukat.


– Pénzt is ajánlottak, hogy a fiam vonja vissza a feljelentést. De hát nem nekik kell átélniük azt a borzalmat, amit most nekünk. Egy szülő nem tudja elfelejteni, ha a gyermekével ilyet tesznek – hangsúlyozta Baranyi Erzsébet.

A Lokál úgy tudja, az érintett fiúk közül többen is a helyi zenetagozatos iskola tanulói, ami megmagyarázza, hogyan lett a borzalmas tett főszereplője éppen egy dobverő. A 13 éves fiú szerint társai ezt „viccből″ csinálták vele.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek