2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Válik! Nehéz karácsony elé néz Jaksity Kata

Jaksity Kata élete legnehezebb időszakát éli át. A műsorvezető 22 év után szakított férjével, de most az a legfontosabb számára, hogy ebből három gyermekük a legkevesebbet érezze. Éppen ezért nem is akart a részletekről nyilatkozni, ám az zavarja, hogy a médiában pontatlan információk jelentek meg.

– Ez most nagyon nehéz időszak számunkra. Nem igaz, hogy a férjem hónapokkal ezelőtt elköltözött. Ez csak nemrég történt meg, pont ezért fájdalmasan friss még. Persze nem hirtelen jutottunk el erre a pontra, de azt gondolom, hogy a részletek nem tartoznak másra. Most az a legfontosabb számunkra, hogy ebből a gyermekeink a legkevesebbet érezzék. A karácsonyi időszakban ez még nehezebb, de szeretnénk békességet, nyugalmat. Ebben természetesen a férjem is partner. Karácsonykor is úgy oldjuk majd meg, hogy a gyerekeknek a legjobb legyen és a legkevesebb fájdalom érje őket – mondta szűkszavúan a tévés. 


Fotó: Csudai Sándor

Jaksity Kata /Fotó: Csudai Sándor

Jaksity Kata és a férje között a nehézségek ellenére igazán mély maradt a kapcsolat. Korábban is voltak már hullámvölgyben, többször különköltöztek, sőt előfordult, hogy másfél évig nem voltak együtt, de sikerült helyrehozni a kapcsolatukat. 1998-ban született Ábel, 2005-ben pedig Bende fiuk. A harmadik gyermekre még éveket kellett várni, de Katának nem volt kérdés, hogy szeretne újra anya lenni, 2014-ben pedig megérkezett a gyönyörű kis Jázmin. A tévés azzal sem foglalkozott, hogy egyesek kritizálják, amiért 42 évesen szült, sőt kiállt minden nő mellett, aki későn vált anyává.

jaksity3

„Ami pedig a korunkat illeti, azt hiszem, kellő önkritikával kezeljük a férjemmel: azon szoktunk nevetgélni, hogy elképzeljük, amikor majd a kislányunk szülői értekezletére megyünk, szól nekünk a tanár, hogy »kedves nagyszülők, nyugodtan üljenek az első sorba, hogy jobban halljanak«. Ugyanakkor már most hihetetlenül ösztönöz minket, hogy minél fiatalosabbak és egészségesebbek maradjunk, hogy a kislányunk késői érkezése ellenére minél több időt kaphasson velünk és mi is vele!” – írta akkor Jaksity a blogjában. A felhőtlen boldogság után azonban újra előkerültek a korábbi problémák, most pedig úgy érezhették, nincs a kapcsolatukban erő az újrakezdéshez. Hogy vajon ezúttal végleges-e az elválásuk, arra a műsorvezető nem kívánt válaszolni. Most leginkább „Sálakat a fákra” jótékonysági kezdeményezéssel szeretne foglalkozni. Vasárnap 150 ételt osztanak ki és sálakat kötnek a fákra, amit a rászorulók bármikor elvihetnek.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.