EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,28 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb X.kerület

Játék virtuális határok nélkül

Minden, ami a virtuális világhoz és a konzolos játékokhoz köthető, megtalálható volt a szombati PlayIT Show keretein belül a Hungexpón. Kígyózó sorok álltak minden standnál, hogy a jobbára tinédzser látogatók pár percre kipróbálhassák a legújabb játékokat vagy a színpadon nagy kivetítőn versenyezzenek, harcoljanak egymással.

Európa egyik legnagyobb, úgynevezett gamer rendezvényét már tizenegyedszer rendezték meg és a 36 ezer négyzetméteren mindenki találhatott magának megfelelő programot, aki türelmes volt. Mert az bizony kellett, hogy valaki mondjuk a megjelenés előtt álló For Honor vagy South Park játék demóját kipróbálhassa. A várakozás okozta bosszúságot némileg enyhítette, hogy a szuperhősöknek és játékszereplőknek öltözött figurákkal lehetett fotózkodni, és menet közben még a legendás Star Wars-figurák is szembe jöttek.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.