EUR: 323,05 Ft
CHF: 275,98 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb X.kerület

Játék virtuális határok nélkül

Minden, ami a virtuális világhoz és a konzolos játékokhoz köthető, megtalálható volt a szombati PlayIT Show keretein belül a Hungexpón. Kígyózó sorok álltak minden standnál, hogy a jobbára tinédzser látogatók pár percre kipróbálhassák a legújabb játékokat vagy a színpadon nagy kivetítőn versenyezzenek, harcoljanak egymással.

Európa egyik legnagyobb, úgynevezett gamer rendezvényét már tizenegyedszer rendezték meg és a 36 ezer négyzetméteren mindenki találhatott magának megfelelő programot, aki türelmes volt. Mert az bizony kellett, hogy valaki mondjuk a megjelenés előtt álló For Honor vagy South Park játék demóját kipróbálhassa. A várakozás okozta bosszúságot némileg enyhítette, hogy a szuperhősöknek és játékszereplőknek öltözött figurákkal lehetett fotózkodni, és menet közben még a legendás Star Wars-figurák is szembe jöttek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.