2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb X.kerület

Játék virtuális határok nélkül

Minden, ami a virtuális világhoz és a konzolos játékokhoz köthető, megtalálható volt a szombati PlayIT Show keretein belül a Hungexpón. Kígyózó sorok álltak minden standnál, hogy a jobbára tinédzser látogatók pár percre kipróbálhassák a legújabb játékokat vagy a színpadon nagy kivetítőn versenyezzenek, harcoljanak egymással.

Európa egyik legnagyobb, úgynevezett gamer rendezvényét már tizenegyedszer rendezték meg és a 36 ezer négyzetméteren mindenki találhatott magának megfelelő programot, aki türelmes volt. Mert az bizony kellett, hogy valaki mondjuk a megjelenés előtt álló For Honor vagy South Park játék demóját kipróbálhassa. A várakozás okozta bosszúságot némileg enyhítette, hogy a szuperhősöknek és játékszereplőknek öltözött figurákkal lehetett fotózkodni, és menet közben még a legendás Star Wars-figurák is szembe jöttek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.