EUR: 325,43 Ft
CHF: 279,76 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Békéscsaba

Jó úton haladunk!

A Fidesszel szövetségben álló Kisgazda Polgári Egyesület regionális gyűlést tartott Békéscsabán november 26-án. Részt vett az ülésen Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Turi-Kovács Béla, az Országgyűlés korelnöke, illetve Hanó Miklós alpolgármester, a Kisgazda Polgári Egyesület Békés megyei elnöke.

Azért fontosak ezek az ülések a résztvevő felek számára, mert ilyenkor lehetőségük nyílik megtárgyalni az ország és a térség problémáit, eredményeit.


– A jelenlegi kormány megválasztása óta Békéscsaba vezetősége több mint 20 milliárd forintot fordíthatott fejlesztésekre – árulta el lapunknak Hanó Miklós, majd hozzátette: – Ebben a térségben mindig is fontos volt az agrárkultúra, az élelmiszer-termesztés. Ha ezen az úton haladunk tovább, és a Modern Városok Program fejlesztései is megvalósulnak, akkor ez az iparág hosszú távon megalapozza a város fejlődését.

Fotó: Lokál Kövér László (középen) is részt vett a regionális gyűlésen

Fotó: Lokál
Kövér László (középen) is részt vett a regionális gyűlésen

Kövér László az ülés előtt tartott sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy a kormány legfontosabb feladata az első négy évben leginkább a csődelhárítás és a válságkezelés volt, majd 2014 után beindulhatott a fejlődés, amit a statisztikák is bizonyítanak, hiszen nőttek a reáljövedelmek és a fogyasztás.

Fotó: Lokál Sokan vettek részt a gyűlésen

Fotó: Lokál
Sokan vettek részt a gyűlésen

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.