2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb Békéscsaba

Jó úton haladunk!

A Fidesszel szövetségben álló Kisgazda Polgári Egyesület regionális gyűlést tartott Békéscsabán november 26-án. Részt vett az ülésen Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Turi-Kovács Béla, az Országgyűlés korelnöke, illetve Hanó Miklós alpolgármester, a Kisgazda Polgári Egyesület Békés megyei elnöke.

Azért fontosak ezek az ülések a résztvevő felek számára, mert ilyenkor lehetőségük nyílik megtárgyalni az ország és a térség problémáit, eredményeit.


– A jelenlegi kormány megválasztása óta Békéscsaba vezetősége több mint 20 milliárd forintot fordíthatott fejlesztésekre – árulta el lapunknak Hanó Miklós, majd hozzátette: – Ebben a térségben mindig is fontos volt az agrárkultúra, az élelmiszer-termesztés. Ha ezen az úton haladunk tovább, és a Modern Városok Program fejlesztései is megvalósulnak, akkor ez az iparág hosszú távon megalapozza a város fejlődését.

Fotó: Lokál Kövér László (középen) is részt vett a regionális gyűlésen

Fotó: Lokál
Kövér László (középen) is részt vett a regionális gyűlésen

Kövér László az ülés előtt tartott sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy a kormány legfontosabb feladata az első négy évben leginkább a csődelhárítás és a válságkezelés volt, majd 2014 után beindulhatott a fejlődés, amit a statisztikák is bizonyítanak, hiszen nőttek a reáljövedelmek és a fogyasztás.

Fotó: Lokál Sokan vettek részt a gyűlésen

Fotó: Lokál
Sokan vettek részt a gyűlésen

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.