EUR: 309,31 Ft
CHF: 284,11 Ft
2017. június 27., kedd
László

Egyéb Salgótarján

Kettős tragédia a város határában

Halálos kimenetelű baleset történt Salgótarján határában november 21-én, a nagykeresztúri elágazásnál. Egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A helyszínen látottak alapján úgy tűnik, hogy a Kis-Zagyva-völgye felől érkező menetrend szerinti autóbusz Salgótarján irányába kanyarodott ki a 21-es útra, a két személyautó pedig Hatvan felé tartott a főúton az ütközés bekövetkezésekor.

Salgótarján, 2016. november 21. Összetört személygépkocsik és sérült autóbusz, miután összeütköztek Salgótarján határában 2016. november 21-én. A balesetben az egyik személyautó vezetője meghalt. MTI Fotó: Komka Péter

Fotó: MTI

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte: a műveleti szolgálat, valamint a salgótarjáni és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Ők a busz áramtalanításával párhuzamosan azonnal megkezdték az életmentést. Mindkét személykocsiban csak a sofőr ült, a buszon hat utas és a buszvezető tartózkodott. Az egyik autó sofőrjét feszítő-vágó berendezéssel vágták ki a roncsból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A másik gépkocsivezető a helyszínen életét vesztette, az áldozatot a rendőrségi helyszínelést követően emelték ki az összetört autóból. A menetrend szerint közlekedő buszról mindenki a saját erejéből szállt le, de három utast és a sofőrt kórházba kellett szállítani.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetet követően, az esti órákban közölte: a roncsok közül kiemelt, majd kórházba szállított sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően belehalt a sérüléseibe.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    Bocsánat, ez az igazi Óbudai Nyár!

    A Lokál Extra III. kerületi mutációja június 22-ei számának 14. oldalára a programajánlóba sajnálatos módon a 2012-es Óbudai Nyár eseményei kerültek be, ezért fordulhatott elő, hogy ott a Benkó Dixieland Band koncertje is szerepel, holott Benkó Sándor időközben elhunyt.

  • Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Négy százalék alatt a munkanélküliség

    Komárom-Esztergom megyében 2017 június elejére 3,5 százalékra csökkent az álláskeresők aránya – mondta el a megyei kormányhivatal vezetője hétfői sajtótájékoztatóján.