EUR: 325,79 Ft
CHF: 280,03 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Debrecen

Kirándulás a klezmer világában

Nem mindennapi helyen élvezhették a dzsesszmuzsika dallamait az elmúlt hétvégén azok, akik a debreceni Pásti utcai zsinagógába váltottak belépőjegyet.

A Debrecen Dixieland Jazz Band valódi különlegességgel készült erre az alkalomra, repertoárját bővítve, Stílusok találkozása, avagy kirándulás a klezmer világában címmel tartott koncertet. Az előadás különlegessége volt, hogy az együttes klezmerzenével bővítette repertoárját. A hozzáértők elmondták, különösen azért nagy öröm ez, mert Debrecenben még nem volt klezmerzenét játszó helyi zenekar.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.