EUR: 325,43 Ft
CHF: 279,76 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Kislányáért kampányol Liptai Claudia

Liptai Claudia a kislánya, Panka mellett kampányol közösségi oldalán. Panka ugyanis, úgy tűnik, komoly sportkarrier előtt áll, amit nemcsak a család és a legközelebbi barátok, de egy a DIGI Sporton futó műsor is megjutalmazna, és ehhez gyűjt szavazatokat a műsorvezető.

„A nyilvános oldalamon nem szoktam kérni, de most az anyai vénám felülírja ezt. A DIGI Sporton megy egy sorozat A Nap Hőse címmel. Fiatal sportolókat mutat be. Ezen a héten Panka is köztük van. Ha megnézitek és tetszik nektek szavazzatok! Persze a többi sportolónak is nagyon szurkolok! Köszönöm” – írta Facebook-oldalára Claudia. A kislány interjút is adott a csatornának, ahol elmesélte, mennyire imádja a sportaerobikot, amiben igen komoly eredményeket ért el.


Gesztesi Panka /Fotó: DIGI Sport

Gesztesi Panka /Fotó: DIGI Sport

– Nagyon pörgős gyerek voltam. Mondta anya, hogy muszáj valamit sportolni – kezdte mosolyogva a kisfilmben Panka, aki elmesélte, hogy nemcsak kitartását, de figyelmét is nagyban fejlesztette kedvenc sportága.

– Mindent szeretek a sportaerobikban. Megtanított a magabiztosságra, figyelemre, hogy figyeljek mindenre és mindenkire – mondta a kislány, aki a kabaláiról is ejtett pár szót: egy szörnyecskéből és egy malacból merít erőt a versenyei előtt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízimentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik világbajnok szingliként éli a mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani és megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

  • Virág, az izmos bomba nő

    Virág, az izmos bomba nő

    Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitnesz versenyzője, aki nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét.