EUR: 311,39 Ft
CHF: 265,80 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Kislányáért kampányol Liptai Claudia

Liptai Claudia a kislánya, Panka mellett kampányol közösségi oldalán. Panka ugyanis, úgy tűnik, komoly sportkarrier előtt áll, amit nemcsak a család és a legközelebbi barátok, de egy a DIGI Sporton futó műsor is megjutalmazna, és ehhez gyűjt szavazatokat a műsorvezető.

„A nyilvános oldalamon nem szoktam kérni, de most az anyai vénám felülírja ezt. A DIGI Sporton megy egy sorozat A Nap Hőse címmel. Fiatal sportolókat mutat be. Ezen a héten Panka is köztük van. Ha megnézitek és tetszik nektek szavazzatok! Persze a többi sportolónak is nagyon szurkolok! Köszönöm” – írta Facebook-oldalára Claudia. A kislány interjút is adott a csatornának, ahol elmesélte, mennyire imádja a sportaerobikot, amiben igen komoly eredményeket ért el.


Gesztesi Panka /Fotó: DIGI Sport

Gesztesi Panka /Fotó: DIGI Sport

– Nagyon pörgős gyerek voltam. Mondta anya, hogy muszáj valamit sportolni – kezdte mosolyogva a kisfilmben Panka, aki elmesélte, hogy nemcsak kitartását, de figyelmét is nagyban fejlesztette kedvenc sportága.

– Mindent szeretek a sportaerobikban. Megtanított a magabiztosságra, figyelemre, hogy figyeljek mindenre és mindenkire – mondta a kislány, aki a kabaláiról is ejtett pár szót: egy szörnyecskéből és egy malacból merít erőt a versenyei előtt.

Kapcsolódó Cikkek