EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Kislányáért kampányol Liptai Claudia

Liptai Claudia a kislánya, Panka mellett kampányol közösségi oldalán. Panka ugyanis, úgy tűnik, komoly sportkarrier előtt áll, amit nemcsak a család és a legközelebbi barátok, de egy a DIGI Sporton futó műsor is megjutalmazna, és ehhez gyűjt szavazatokat a műsorvezető.

„A nyilvános oldalamon nem szoktam kérni, de most az anyai vénám felülírja ezt. A DIGI Sporton megy egy sorozat A Nap Hőse címmel. Fiatal sportolókat mutat be. Ezen a héten Panka is köztük van. Ha megnézitek és tetszik nektek szavazzatok! Persze a többi sportolónak is nagyon szurkolok! Köszönöm” – írta Facebook-oldalára Claudia. A kislány interjút is adott a csatornának, ahol elmesélte, mennyire imádja a sportaerobikot, amiben igen komoly eredményeket ért el.

Gesztesi Panka /Fotó: DIGI Sport

Gesztesi Panka /Fotó: DIGI Sport

– Nagyon pörgős gyerek voltam. Mondta anya, hogy muszáj valamit sportolni – kezdte mosolyogva a kisfilmben Panka, aki elmesélte, hogy nemcsak kitartását, de figyelmét is nagyban fejlesztette kedvenc sportága.

– Mindent szeretek a sportaerobikban. Megtanított a magabiztosságra, figyelemre, hogy figyeljek mindenre és mindenkire – mondta a kislány, aki a kabaláiról is ejtett pár szót: egy szörnyecskéből és egy malacból merít erőt a versenyei előtt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.