EUR: 309,48 Ft
CHF: 266,47 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Kitört a nagy mulatósháború!

Fásy Ádám távozik a Sláger TV-től, és csaknem kétszáz énekest és zenészt visz magával dobozban, felvételként. Információink szerint Fásy december elejétől a Zenebutikban mulattat tovább, ráadásul Nótár Mary is csatlakozott hozzá, Lagzi Lajcsi pedig még korábban döntött az átigazolás mellett.

Frizbi c. talkshow felvétele a tv2 stúdiójában

Fotó: dfp

 

Nagy csapás lehet Fásy Ádám, Nótár Mary és Lajcsi távozása Radu Murar, a Sláger TV tulajdonosa számára, hiszen mindhárom mulatós hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött.

Lagzi Lajcsi már korábban faképnél hagyta a Sláger TV-t, javában a Zenebutikban dáridózik, és most Nótár Mary is csatornát váltott.

– Már a Zenebutik arca vagyok, a műsorom pedig, amelyet vezetek, gyorsan népszerű lett. Először borzasztóan izgultam, lámpalázam volt, de az új kollégák kedvesek, segítőkészek. A Sláger TV-ről pedig vagy jót, vagy semmit, tehát semmit. Bár az egyik arca voltam, gyorsan túltettem magam rajta, ahogy a menedzseremen is – mesélt a csatornaváltásról Mary.

Nótár Mary

Fotó: dfp

Szerettük volna megszólaltatni Fásy Ádámot is, de ő titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem nyilatkozott a váltás okáról.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi már bőbeszédűbb volt.

Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 


– Úgy érzem, jó döntést hoztam, amikor a Zenebutik mellett döntöttem. A Sláger TV-nek amúgy jók lennének az adottságai, szerte az országban fogható ez a zenecsatorna. De én úgy éreztem magam benne, mintha egy luxusautóban ülnék, de rendes ülés helyett egy sámlin, s azt látnám, hogy a szélvédőt és az ablakokat üveg helyett nejlonzacskóval tapasztották be. Egy szó mint száz, valóságos megváltás volt számomra, hogy a Zenebutikban kezdhettem újra, ahol megint a Dáridót csinálhatom. Hallottam róla, hogy más sztárok is otthagyták a Sláger TV-t, csak megérteni tudom őket – tette Lagzi Lajcsi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.