2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Extra

Kitört a nagy mulatósháború!

Fásy Ádám távozik a Sláger TV-től, és csaknem kétszáz énekest és zenészt visz magával dobozban, felvételként. Információink szerint Fásy december elejétől a Zenebutikban mulattat tovább, ráadásul Nótár Mary is csatlakozott hozzá, Lagzi Lajcsi pedig még korábban döntött az átigazolás mellett.

Frizbi c. talkshow felvétele a tv2 stúdiójában

Fotó: dfp

 

Nagy csapás lehet Fásy Ádám, Nótár Mary és Lajcsi távozása Radu Murar, a Sláger TV tulajdonosa számára, hiszen mindhárom mulatós hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött.


Lagzi Lajcsi már korábban faképnél hagyta a Sláger TV-t, javában a Zenebutikban dáridózik, és most Nótár Mary is csatornát váltott.

– Már a Zenebutik arca vagyok, a műsorom pedig, amelyet vezetek, gyorsan népszerű lett. Először borzasztóan izgultam, lámpalázam volt, de az új kollégák kedvesek, segítőkészek. A Sláger TV-ről pedig vagy jót, vagy semmit, tehát semmit. Bár az egyik arca voltam, gyorsan túltettem magam rajta, ahogy a menedzseremen is – mesélt a csatornaváltásról Mary.


Nótár Mary

Fotó: dfp

Szerettük volna megszólaltatni Fásy Ádámot is, de ő titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem nyilatkozott a váltás okáról.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi már bőbeszédűbb volt.

Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

Fotó: Csudai Sándor

 


– Úgy érzem, jó döntést hoztam, amikor a Zenebutik mellett döntöttem. A Sláger TV-nek amúgy jók lennének az adottságai, szerte az országban fogható ez a zenecsatorna. De én úgy éreztem magam benne, mintha egy luxusautóban ülnék, de rendes ülés helyett egy sámlin, s azt látnám, hogy a szélvédőt és az ablakokat üveg helyett nejlonzacskóval tapasztották be. Egy szó mint száz, valóságos megváltás volt számomra, hogy a Zenebutikban kezdhettem újra, ahol megint a Dáridót csinálhatom. Hallottam róla, hogy más sztárok is otthagyták a Sláger TV-t, csak megérteni tudom őket – tette Lagzi Lajcsi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Lovasi: Annyira hülye vagyok

  Két rendőr sérült meg abban a balesetben, amit Lovasi András okozott március 27-én Budapesten. Az énekest a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az ügyben.

 • Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

  Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.