EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XX.kerület

Kolbászt töltöttek az ovisok

Huszadszor rendezték meg az András-napi kolbásztöltő programot a Gézengúz Óvoda Vackor Tagóvodájában múlt héten. A két évtizedes múltra visszatekintő esemény óvónői kezdeményezésre indult, és minden évben az intézmény fontos eseménye lett.

Azon túl, hogy a gyerekek megismerkedhettek a hagyományos ételek elkészítésének fázisaival, körtáncokat tanulhattak és népi ügyességi játékokkal tölthették az időt, amíg készült az étel.

(fotó: pesterzsebet.hu/Zsarnóczky Gyula)

Jucus néni mindenkinek elmagyarázta, hogy működik a töltő (fotó: pesterzsebet.hu/Zsarnóczky Gyula)

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.