EUR: 324,28 Ft
CHF: 278,70 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Koronát kapott! Kocsis Korinna lett a legszebb – Fotók!

Minden szépséget maga mögé utasított Kocsis Korinna a Miss Supranational 2016 világversenyén, ahol a magyar lány Európa 1. és a világ 5. legszebb hölgye lett.

Joggal lehetünk büszkék Kocsis Korinnára, aki szépségével, kedvességével, finom nőiességével és intelligenciájával meghódította a világot, így a Miss Supranational 2016 világversenyen elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, valamint világviszonylatban az 5. helyet – India, Venezuela, Suriname és Sri Lanka után.


Persze itthon mindenki a mi szépségünknek drukkolt, mégis minden várakozást felülmúlt Kocsis Korinna szereplése a Miss Supranational 2016 világversenyen. Tény, hogy a magyar szépség a felkészülési időszak alatt is kiemelkedően teljesített, és a vezető szépségportálok szavazásain előkelő helyet foglalt el, de az erős mezőny miatt lehetetlen volt megtippelni a végeredményt.

„Fantasztikusan éreztem magam a Lengyelországban és Szlovákiában töltött két hét alatt, és a döntőn is. Úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot, semmit sem tudtam volna jobban csinálni, folyamatosan legalább 120%-on teljesítettem. Nem akartam latolgatni az esélyeimet, mert úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok, hiszen Európa 1. és a világ 5. legszebb hölgye lettem” – mesélte Kocsis Korinna közvetlenül a verseny után.


A magyar szépség igazán örülhet, hiszen a Miss Supranational-nek köszönhetően már több felkérést kapott, és komoly szponzorok jelezték, hogy szeretnének vele dolgozni.

„Végtelenül büszkék vagyunk Korinnára, számunkra ő az abszolút győztes, mert a döntő alatt ragyogott a színpadon, professzionális volt minden mozdulata és nem utolsó sorban: meseszép volt.

Az élő show lenyűgözött bennünket; a műsor és a technika is fantasztikus volt. Nagyon boldogok vagyunk! Hatalmas utat tettünk meg, ugyanis néhány esztendővel ezelőtt elkezdtük a Miss Hajdú -Bihar szervezését, ami évről-évre egyre sikeresebb lett, tavalyra országos versennyé nőtte ki magát, amikor megvásároltuk a Miss Supranational licence jogait. Korinna óriási sikert ért el, aminek nagyon örülünk, de ezzel nem jutottunk el a saját célunkig. Ez a kezdet, mert az igazán nagy munka most következik a részükről. Azt szeretnénk, ha a Miss Supranational versennyel jobban megismertethetnék a világgal Magyarországot, a magyar termékeket, természeti kincseinket és a hazai értékeket. Már holnap elkezdjük szervezni a jövő évben megrendezendő Miss Supranational Hungaryt, Korinnával szorosan együttműködve. Bízunk benne, hogy rövidesen hazánkba tudjuk hozni a Miss Supranational világversenyt is!” – mondta Pálfalvi Petra és Pálfalvi Barbara, a Miss Supranational Hungary licence tulajdonosa.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek