2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

Lajcsi: Megpróbálták bemocskolni, de tisztára mosom a nevem

Befejeződött a nyomozás Lajcsi áramlopási ügyében. A Lokál információi szerint ha az ügyészség is indokoltnak látja a vádemelést, a trombitaművész és társai jövő év elején bíróság elé állnak. A hír hallatán a zenész csak annyit közölt, örül, hogy véget ér a vegzálása, és végre a független magyar bíróság előtt tisztázhatja magát.

Több száz munkaóra, több száz tanú kihallgatása után a rendőrök lezárták Galambos Lajos áramlopási ügyét. A Lokál megtudta, a nyomozás eredményei nem indokolják, hogy Galambos feleségét, Boglárkát megvádolják, de a döntés az ügyészség kezében van. Ellene ugyanis semmilyen megcáfolhatatlan bizonyítékot nem találtak.
– A nyomozó hatóság néhány nappal ezelőtt továbbította a Budaörsi Járási Ügyészségnek a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal. Kollégáimnak 30 nap áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék, ezek alapján vádat emelnek a gyanúsítottak ellen, vagy akár az egész eljárást megszüntetik – nyilatkozta dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője, aki ennél többet egyelőre nem árult el az ügyről.
A mulatóssztár érthető okokból indulatosan reagált a hírre, de nem lepődött meg.


Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

Galambos Lajos bízik a bíróságban Fotó: Csudai Sándor

– Végre vége a vegzálásomnak. A nyomozás költségei biztosan akkora összegre rúgnak, hogy valamilyen eredményt produkálniuk kell a hatóságoknak. Ahogy eddig is, állok az igazságszolgáltatás elé, tisztára fogom mosni a nevemet, amit megpróbáltak bemocskolni. Azt azonban soha nem fogom elfelejteni, hogy a feleségemet olyan traumának tették ki, amely után az okozott lelki sebek talán sohasem gyógyulnak be. Bízom a független bíróságban – nyilatkozta Lajcsi, aki hozzátette: az elmúlt hónapokban a munkába temetkezett. Örül, hogy az emberek visszajelzései azt mutatják, mellette állnak, hisznek az ártatlanságában.

Úgy tudjuk, hogy a nyomozás Lajcsi tavaly őszi letartóztatása előtt fél évvel kezdődött, lehallgatásokkal, megfigyelésekkel, tanúkihallgatásokkal. A többször meghosszabbított nyomozást végül néhány nappal ezelőtt zárta le a rendőrség. A vádemelési javaslat tanúsága szerint továbbra is azt gyanítják, hogy Galambos és három társa éveken keresztül „lopták” a közüzemi szolgáltatásokat, úgy, hogy megvesztegették a szolgáltatók ellenőreit.


Kapcsolódó Cikkek

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.