EUR: 326,11 Ft
CHF: 280,72 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Tatabánya

Lakások a rendőröknek

Tíz új rendőrlakást adott át az önkormányzat Dózsekertben. Dózsakertben, az ÁNTSZ régi épületében 10 új rendőrlakást alakított ki a Vértesi Erdő Zrt., amelyeket a minap ünnepélyes keretek között adtak át a sikeresen pályázó egyenruhásoknak.

A 36, 53 és 58 négyzetméteres szolgálati bérlakásokat a nemzeti szalag átvágása után birtokba is vehették a beköltöző rendőrök.


13_RENDORLAKASOK_01

Az átadón ott volt Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár, aki elmondta: Nagyon jó érzés volt most végignézni és látni a teljesen berendezett lakásokat, amelyeket a televíziótól kezdve a hűtőig mindennel felszereltek. Azt gondolom, hogy ez nagyon jó együttműködés a város, a rendőrség és az erdészet között.

A beköltöző rendőrök nagy segítséget kapnak, hiszen a bérleti díj felét a város fizeti majd. Ezzel kapcsolatban Schmidt Csaba polgármester kiemelte:

Nagyon sokan kérdezték a dózsakertiek közül, hogy mi lesz ezzel az épülettel. Én bízom benne, hogy ők most megnyugodtak és tudják, hogy ha még nem is minden használaton kívüli épület, de jelentős részük elindult a fejlesztés útján.

A 10 rendőrlakás mintegy 90 millió forintból készült el, a beruházás költségeit a Vértesi Erdő Zrt. állta. Kocsis Mihály vezérigazgató az átadón hangsúlyozta: a mostani beruházással nem ért véget a munka. A jövőben további 35 lakást szeretne kialakítani az erdészet a telken álló nagyobbik épületrészben. Itt a következő ütemben is lesznek rendőrlakások, Schmidt Csaba polgármester pedig biztosította az erdészetet arról, hogy továbbra is számíthatnak az önkormányzat támogatására.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Már a nyár végén hatályba léphetnek a bevándorlási különadót, az úgynevezett “Soros-adót” tartalmazó rendelkezések – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek.

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.