EUR: 309,48 Ft
CHF: 266,47 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Magyar gyerekeken segít Belmondo

Idén Jean-Paul Belmondo is csatlakozott a Jónak lenni jó! akcióhoz. A világhírű színész az egyik dzsekijét ajánlotta fel jótékonysági célra, elsősorban a hátrányos helyzetű, beteg gyerekek megsegítésére.

Belmondó-681x1024

Ezt a dzsekit ajánlotta fel Belmondo

Belmondót Cerruti márkájú kabátja több éven keresztül elkísérte karrierje során, a licit induló ára ötszázezer forint.

A kampány kiemelt napja december 18. lesz, ekkor a közszolgálati rádió- és televíziócsatornák, illetve az MTVA internetes portálja egész napos műsorfolyammal hívja fel a közönség figyelmét arra, hogy „jónak lenni jó”.

Siklósi Beatrix, az MTVA kiemelt projektek főszerkesztője szerint a közszolgálati média, mint a neve is mutatja, tulajdonképpen azért van, hogy jó dolgokat közvetítsen, tisztességesen tájékoztasson, és ahogy lehet, közösséget teremtsen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.