EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Már dübörög a mozikban a Wellhello film

December elsejétől látható a mozikban Fluorék #Sohavégetnemérős című zenés játékfilmje, aminek a díszbemutatóján a Lokál is részt vett. A humorba csomagolt, Wellhello slágerektől dübörgő produkció igazi görbe tükröt mutat a mai online populáció világának, aminek elkészítéséhez megálmodói mélyen a zsebükbe nyúltak.

A film alkotói Lévai Balázs producer, és Tiszeker Dániel rendező generációs filmként a mai huszonévesek életérzését, gondolkodását, problémáit, párkapcsolatait álmodta mozivászonra.


 -Tavaly a VOLT Fesztiválon kezdett el foglalkoztatni a Wellhello elképesztő méretű és rendkívüli gyorsaságú sikerének titka, amikor azzal szembesültem, hogy délután hat órakor hihetetlen tömeg gyűlt össze a koncertjükre, ahol ráadásul több generáció együtt énekelte a slágereiket – idézi fel a kezdeteket a producer. Megkerestem a fiúkat és lassan megszületett a #Sohavégetnemérős film koncepciója: dolgozzuk fel Fluor Tomi dalszövegeiben felvillanó élethelyzeteket, és forgassunk filmet ennek a generációnak a párkapcsolati bénázásairól, sok humorral és sok zenével – mondta Lévai Balázs, aki a film készítéséhez is a huszonéves korosztályból állította össze a csapatot, így a generáció képviselői írták, fényképezték, rendezték és játsszák is a történeteket.

Wellhello film. MOM. Sohavégetnemérős. 2016.11.30 Fotó- Csudai Sándor-53
-Mi csak annyit kötöttünk ki Balázséknak, hogy nem akarunk koncertfilmet, dokumentumfilmet, így maradt a játékfilm. Szerettünk volna valami olyat alkotni, amit jó visszanézni tíz, húsz év múlva is, és amit megnézve mindenkinek jó emlékek jutnak eszébe egy nyárról, egy fesztiválról… Kis költségvetítésű produkció lett, egy átlag, magyar játékfilm negyedéből hoztuk ki a dolgot: kimaxoltuk a szívességbankot, és a saját zsebből is ment bele – ismerte el Fluor a Lokálnak, ami azt jelenti, hogy körülbelül 70 millió forintból hozták tető alá, a húsz nap alatt öt városban leforgatott, hat külön szerelmi történetből álló produkciót, amiben Fluor és Diaz is fel-feltűnnek majd szereplőként.


-A forgatókönyvet először egy nyilvános helyen olvastam végig, ahol konkrétan kitört belőlem a nevetés, de a vicces jelenetek mellett egy teljes érzelmi skálát sikerült végigvonultatnia rajtam az írásnak, és beleszerettem. Pont azt a fajta zsivány romantikát adja át, amit a Wellhello is, és úgy érzem, egy tökéletes korlenyomat születhet belőle – így Fluor. Izgalmas volt belenézni egy “igazi” filmforgatásba, és nagy rajongója vagyok a filmben szereplő színészeknek, akik kihozták magukból a maximumot, ahogy mi is – tette hozzá Diaz, aki izgatottan várta a díszbemutatót, ami kész sztárparádéra sikerült szerda este:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.