EUR: 309,90 Ft
CHF: 267,31 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Már dübörög a mozikban a Wellhello film

December elsejétől látható a mozikban Fluorék #Sohavégetnemérős című zenés játékfilmje, aminek a díszbemutatóján a Lokál is részt vett. A humorba csomagolt, Wellhello slágerektől dübörgő produkció igazi görbe tükröt mutat a mai online populáció világának, aminek elkészítéséhez megálmodói mélyen a zsebükbe nyúltak.

A film alkotói Lévai Balázs producer, és Tiszeker Dániel rendező generációs filmként a mai huszonévesek életérzését, gondolkodását, problémáit, párkapcsolatait álmodta mozivászonra.

 -Tavaly a VOLT Fesztiválon kezdett el foglalkoztatni a Wellhello elképesztő méretű és rendkívüli gyorsaságú sikerének titka, amikor azzal szembesültem, hogy délután hat órakor hihetetlen tömeg gyűlt össze a koncertjükre, ahol ráadásul több generáció együtt énekelte a slágereiket – idézi fel a kezdeteket a producer. Megkerestem a fiúkat és lassan megszületett a #Sohavégetnemérős film koncepciója: dolgozzuk fel Fluor Tomi dalszövegeiben felvillanó élethelyzeteket, és forgassunk filmet ennek a generációnak a párkapcsolati bénázásairól, sok humorral és sok zenével – mondta Lévai Balázs, aki a film készítéséhez is a huszonéves korosztályból állította össze a csapatot, így a generáció képviselői írták, fényképezték, rendezték és játsszák is a történeteket.

Wellhello film. MOM. Sohavégetnemérős. 2016.11.30 Fotó- Csudai Sándor-53
-Mi csak annyit kötöttünk ki Balázséknak, hogy nem akarunk koncertfilmet, dokumentumfilmet, így maradt a játékfilm. Szerettünk volna valami olyat alkotni, amit jó visszanézni tíz, húsz év múlva is, és amit megnézve mindenkinek jó emlékek jutnak eszébe egy nyárról, egy fesztiválról… Kis költségvetítésű produkció lett, egy átlag, magyar játékfilm negyedéből hoztuk ki a dolgot: kimaxoltuk a szívességbankot, és a saját zsebből is ment bele – ismerte el Fluor a Lokálnak, ami azt jelenti, hogy körülbelül 70 millió forintból hozták tető alá, a húsz nap alatt öt városban leforgatott, hat külön szerelmi történetből álló produkciót, amiben Fluor és Diaz is fel-feltűnnek majd szereplőként.

-A forgatókönyvet először egy nyilvános helyen olvastam végig, ahol konkrétan kitört belőlem a nevetés, de a vicces jelenetek mellett egy teljes érzelmi skálát sikerült végigvonultatnia rajtam az írásnak, és beleszerettem. Pont azt a fajta zsivány romantikát adja át, amit a Wellhello is, és úgy érzem, egy tökéletes korlenyomat születhet belőle – így Fluor. Izgalmas volt belenézni egy “igazi” filmforgatásba, és nagy rajongója vagyok a filmben szereplő színészeknek, akik kihozták magukból a maximumot, ahogy mi is – tette hozzá Diaz, aki izgatottan várta a díszbemutatót, ami kész sztárparádéra sikerült szerda este:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.