2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Megáll az ész! Taxival mentek betörni

Elképesztő gyorsasággal elkapták a zsaruk azt a négy férfit, akik két lakásba törtek be Újbudán.

Mint kiderült G. Dezső taxijával felvette a társait Józsefvárosban, majd a Budapest XI., Jászóvár utcába vitte őket. B. László és fia, B. Krisztofer, valamint K. Zoltán kiszállt az autóból és bementek egy közeli társasházba, ahol két lakás ajtaját feltörték és értékek után kutattak – írja a Police.hu. A bűncselekmény során készpénzt, ékszereket és elektronikai eszközöket loptak el, majd visszaszálltak a taxiba és elhagyták a helyszínt. Pár perccel később a BRFK Nyomozó Főosztályának munkatársai a Budapest XI., Budaörsi úton megállították a gépkocsit és igazoltatták a benne ülő személyeket. A járműben megtalálták az ellopott tárgyakat és a négy férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfiakat 2016. november 30-án – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő az emberek bizalma

  Elképesztő az emberek bizalma

  Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

 • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.

 • Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Éjszaka keleten is csökken a felhőzet, majd főként a középső és a keleti országrészben alacsonyszintű felhőzet képződik, valamint hajnalban nyugaton növekszik, vastagszik a felhőzet, néhol kisebb eső, északkeleten havas eső, hó előfordulhat.