EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Meghalt a Trónok harca sorozat Aemon mestere

Meghalt Peter Vaughan brit karakterszínész, a Trónok harca sorozat Aemon mesterének megformálója.

Sally Long-Innes, a színész ügynöke közölte a hírt, hogy a 93 éves Vaughan “békében, családja körében elhunyt”.

Vaughan világhírnévre csak idős korában tett szert az amerikai filmsorozatnak köszönhetően, amelyben egészen az ötödik évadig Westeros királyság legidősebb, százéves lakójaként látta el tanácsokkal az Éjjeli Őrséget.

Korábban elsősorban a Bevarrva című, hetvenes évekbeli filmsorozatból volt ismert, de olyan filmekben is szerepelt, mint a Halálos hajsza, az Időbanditák, a Napok romjai vagy Az óceánjáró zongorista legendája.

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.