EUR: 321,96 Ft
CHF: 283,47 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Külföld

Meghalt Carrie Fisher édesanyja, egy nappal lánya után

Elhunyt Debbie Reynolds színésznő, Carrie Fisher édesanyja, egy nappal lánya után.

Debbie Reynolds Marie Francis Reynolds néven született 1932-ben Texasban, majd családja 1939-ben Burbankba költözött, ahol később szépségkirálynő lett. Ezután kezdett filmezni; musicalekben szerepelt az 1950-es évek során. Éjszakai mulatókban, illetve a Broadwayon lépett fel. 1952-ben vált ismertté az Ének az esőben című filmben Gene Kelly partnereként. 31 évesen (1964) Oscar-díjra jelölték Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown című filmben nyújtott alakításáért. A színésznő ügyes üzletasszony is volt, saját hotelt üzemeltetett Las Vegasban, emellett nagy gyűjtője volt a filmes relikviáknak. Férjével Eddie Fisherrel két gyermekük született: Todd Fisher és Carrie Fisher.


Debbie Reynolds éppen a fiánál tartózkodott, és az egy nappal ezelőtt elhunyt lánya temetésének részleteit beszélték meg, amikor hirtelen rosszul lett. Kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni, 84 éves volt.

Debbie_Reynolds_Carrie_Fisher_Youtube

Kapcsolódó Cikkek

 • 60 kilót fogyott a fiatal anya

  60 kilót fogyott a fiatal anya

  A 30 éves Kym Fisher nem is olyan régen még 136 kilót nyomott, ám egy durva közlekedési vita után, amiben még csak hibás sem volt, eldöntötte, megszabadul a fölösleges kilóktól.

 • Ritka szaxofonokat loptak a gyűjtőtől

  Ritka szaxofonokat loptak a gyűjtőtől

  Harmincöt értékes és ritka szaxofont loptak el egy híres olasz gyűjtőtől, aki szerint az elkövetők hozzá nem értését mutatja, hogy a gyűjtemény koronaékszerét, Sonny Rollins Grammy-díjas dzsesszszaxofonos hangszerét nem vitték el.

 • Kritikusak az európaiak a migrációval szemben

  Kritikusak az európaiak a migrációval szemben

  Egyértelműen migrációkritikus állásponton van a közép-európai országokban élők többsége – derült ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára 12 közép-európai országban készített közvélemény-kutatásából.