2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Belföld

Meghalt Pista bácsi, a kalapácsos feleséggyilkos

Beteljesedett a tragédia: belehalt sérüléseibe a 88 éves K. István, aki a gyanú szerint még szerdán végzett 84 éves feleségével, Magdolnával IX. kerületi, Lobogó utcai lakásukban, majd az Ecseri útnál a 3-as metró elé vetette magát.

Alig fél nappal élte túl feleségét K. István, az az idős férfi, aki lapunk információi szerint szerdán kora reggel kalapáccsal agyonverte 84 éves feleségét. Mint azt megírtuk, a szomszédok és rokonok szerint semmilyen szóváltás nem előzte meg a tragikus reggelt. A rendőrök azért mentek a Lobogó utcai lakáshoz, hogy értesítsék K. István hozzátartozóit arról, hogy a férfit elsodorta a 3-as metró.


A lakásban viszont vérfürdőre bukkantak: a 84 éves Magdolnát a nyomozás eddigi adatai szerint férje verhette agyon, aki tette után az Ecseri úti metrómegállónál megpróbált a szerelvény elé ugrani. Nem sikerült. A vezetőfülke visszapillantó tükre találta telibe és a peron felé taszította az idős férfit, akit súlyos koponyasérülésekkel szállítottak a Merényi Gusztáv kórházba. De ott már nem tudtak segíteni rajta, K. István szerdán, az esti órákban belehalt sérüléseibe.
metro-ecseri-k-istvan-baleset3-langlovagok
– Az emberölési ügyben folytatott nyomozás során nem várható, hogy bárkit is meggyanúsítson hatóságunk – közölte lapunkkal Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki ezzel közvetve megerősítette Pista bácsi halálát. Hangsúlyozta: a nyomozás folytatódik az ügy részleteinek tisztázása érdekében.

Az idős pár életében is előfordultak súlyos tragédiák. István bácsi és Magdi néni a 80-as években elveszítették egyetlen, szellemi fogyatékos fiukat, aki huszonéves volt, amikor a Tiszába fulladt.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Hollik: távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz

  Távoznia kell a közéletből annak, aki nőt bántalmaz, miként Juhász Péter is nyilvánvalóan ezért volt kénytelen visszalépni a képviselő-jelöltségtől – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, Budapest Belváros kormánypárti képviselőjelöltje szombaton Budapesten a sajtónak.

 • A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  A müezzin fogadta Vonát Ózdon

  Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta. Müezzin szólamokkal és molinóval várták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid – által vezetett városban, az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökét.

 • Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Mavir: 4-5 milliárd forint takarítható meg az óraátállítással

  Március 25-én kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2-kor kell 3 órára állítani az órákat; az átállítással áram, egyúttal évi 4-5 milliárd forint takarítható meg – hívta fel a figyelmet a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.