2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb XIX.kerület

Megtervezték a fiatalok, hogyan nézzen ki a piac

Két győztest hirdetett az önkormányzat azon a pályázaton, amelyen felsőfokú építészképző oktatási intézménybe járó hallgatók tervezhették meg a Kossuth téri piac zöldséges sorát.

A zsűri – amelyben a főépítész és az építéshatósági irodavezető is helyet kapott – döntése értelmében két csapat is érdemes arra, hogy végül majd valamelyikük ötlete alapján valósuljon meg az átalakulás. A The Flow (Pintér Noémi és Gálosi Bettina) elnevezésű duó, illetve a 120907 (Nagy Mercédesz Erika, Szilágyi Norbert és Szloboda Gergő) néven pályázó trió ötleteit találták megfelelőnek.

 

flow

A The FLOW koncepciója (fotó: kispest.hu)

120907

Az 120907 elnevezésű pályázat látványterve (fotó: kispest.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.