EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Belföld

Mentális zavarral küzdött a feleségét megölő, metró elé ugró István bácsi

Borzalmas családi tragédiára derült fény tegnap: miután megölte feleségét IX. kerületi otthonukban, elment a 3-as metróvonal Ecseri úti megállójához és megpróbált a metró alá ugrani a 88 éves K. István. A férfit a szerelvény a peron felé sodorta, K. István súlyos fejsérülést szenvedett.

A zsaruk a balesetről akarták tájékoztatni a férfi családját, de amikor a Lobogó utcai, második emeleti lakáshoz értek, ott holtan találták a férfi 84 éves feleségét, Magdit.

IMG_6026

A Lokál úgy tudja, hogy az idős férfi borzalmas vérengzést rendezett: kalapáccsal verte agyon feleségét, az egész lakás vérben úszott. A helyszínelők hosszú órákig rögzítettek vérnyomokat a lakásban. Ottjártunkkor érkezett a két idős ember egyik hozzátartozója, akitől megtudtuk: Magdi néni szívbetegséggel küzdött, a nagyothalló és rosszul látó István bácsinál pedig a közelmúltban mentális zavarok mutatkoztak. – A feleségem mondta, hogy mindenképpen vigyek kulcsot, ha Magdi néniékhez jövök, mert napok óta nem veszik fel a telefont. Nagyon aggódott. Nem tudom felfogni az egészet – mondta a férfi a házból kifelé jövet.

A szomszédok szerint a házaspár nem veszekedett. – Szerették egymást, együtt jártak le a boltba. Magdika főzött a legjobban az egész utcában, nagyon megráztak a történtek – tette hozzá egy szomszéd.

A rendőrség szerint Magdi néni bűncselekmény következtében vesztette életét, István bácsi pedig öngyilkos akart lenni. Lapzártánkig nem gyanúsították meg a kórházban fekvő férfit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az utolsó szeptemberi héten is lehet még 20 fok

  Az utolsó szeptemberi héten is lehet még 20 fok

  A következő napokban nem várható sok csapadék, helyenként lehetnek kisebb záporok és egyre több napsütés várható. Egyes területeken 15 Celsius-fok körüli maximumok várhatók, de többfelé még 20 foknál is melegebb lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • JAVÍTÁS – Tállai: az online számlázással akár 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon a NAV

  JAVÍTÁS – Tállai: az online számlázással akár 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon a NAV

   Az online számlázás tesztüzeme sikeresen zajlik, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára – közölte Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-vel.

 • A hallássérült emberek számíthatnak a kormányra

  A hallássérült emberek számíthatnak a kormányra

  A fogyatékos emberek, köztük a hallássérültek számíthatnak a kormányra, hiszen ügyük a társadalom közös ügye – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap, a hallássérültek világnapján az MTI-vel.