EUR: 324,38 Ft
CHF: 278,63 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Mentális zavarral küzdött a feleségét megölő, metró elé ugró István bácsi

Borzalmas családi tragédiára derült fény tegnap: miután megölte feleségét IX. kerületi otthonukban, elment a 3-as metróvonal Ecseri úti megállójához és megpróbált a metró alá ugrani a 88 éves K. István. A férfit a szerelvény a peron felé sodorta, K. István súlyos fejsérülést szenvedett.

A zsaruk a balesetről akarták tájékoztatni a férfi családját, de amikor a Lobogó utcai, második emeleti lakáshoz értek, ott holtan találták a férfi 84 éves feleségét, Magdit.


IMG_6026

A Lokál úgy tudja, hogy az idős férfi borzalmas vérengzést rendezett: kalapáccsal verte agyon feleségét, az egész lakás vérben úszott. A helyszínelők hosszú órákig rögzítettek vérnyomokat a lakásban. Ottjártunkkor érkezett a két idős ember egyik hozzátartozója, akitől megtudtuk: Magdi néni szívbetegséggel küzdött, a nagyothalló és rosszul látó István bácsinál pedig a közelmúltban mentális zavarok mutatkoztak. – A feleségem mondta, hogy mindenképpen vigyek kulcsot, ha Magdi néniékhez jövök, mert napok óta nem veszik fel a telefont. Nagyon aggódott. Nem tudom felfogni az egészet – mondta a férfi a házból kifelé jövet.

A szomszédok szerint a házaspár nem veszekedett. – Szerették egymást, együtt jártak le a boltba. Magdika főzött a legjobban az egész utcában, nagyon megráztak a történtek – tette hozzá egy szomszéd.

A rendőrség szerint Magdi néni bűncselekmény következtében vesztette életét, István bácsi pedig öngyilkos akart lenni. Lapzártánkig nem gyanúsították meg a kórházban fekvő férfit.

Kapcsolódó Cikkek