EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Most bárki beszállhat a Mikulás taxiba – Fotók!

Egészen rendhagyó meglepetéssel lepheti meg bárki szeretteit, vagy akár önmagát is, ha szeretne a Mikulással megérkezni a munkahelyére, az iskolába vagy éppen az óvodába. 

Egy igazán kedves ötletet  valósított meg a Meglepkék.hu gárdája, akik úgy döntöttek mára bárkinek lehetősége lesz beülni a Télapó verdájába, hogy azzal érkezzen munkába, vagy ahol éppen dolga van.

December 6-án senki ne lepődjön meg, ha egy 400 Le-ős Dodge Chargert lát az úton, amit a nagyszakállú vezet, miközben szirénázva szállítja a utasait.

Most bárki beülhet a különleges autóba, mindössze annyit kell tennie, hogy lefotóztatja magát a Télapóval.

A meglepetések gazdái így ajándékozzák meg azokat, akik szerint a Mikulás akár négykerekűvel is érkezhet.

A Mikulás taxi egész nap rója majd az utakat, hogy a lehető legtöbb ember élvezhesse a Télapó társaságát, aki 19 óráig nyomja a gázpedált, hogy a lehető legtöbben élvezhessék az amerikai gyártmányú kocsival száguldó nagyszakállú társaságát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.