EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Belföld

Orbán Trump egyik kedvenc vezetője

– Orbán Viktor nagyszerű vezető, világszerte az egyik legjobb. Olyan, aki a józan ész talaján áll – mondta Jeffrey D. Gordon, Donald Trump amerikai elnök külpolitikai tanácsadója a Mandinernek.

A Pentagon korábbi szóvivője kijelentette, hogy Trump elnökségével véget ér a „kudarcos amerikai demokráciaexport”. Elismerte, hogy Trump tudatosan használta kampányában a progresszív médiát, amelynek képviselői most hiába fogják a fejüket, hogy a republikánus jelölt megnyerte az elnökválasztást. A külpolitikai tanácsadó szerint Magyarország és az Egyesült Államok migrációs politikája teljesen megegyezik.

Budapest, 2013. december 4. Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben 2013. december 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila

Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben /Fotó: MTI – Kovács Attila

– Orbán bátor vezető, aki a józan ész talaján áll. A világ pedig fel fog ébredni, és rá fog jönni, hogy neki és Mr. Trumpnak igaza van. Ahogy ugyanis Európa a migrációs válságot kezelte, az katasztrofális volt. Ezen változtatni kell – mondta.

Kapcsolódó Cikkek