2018. március 23., péntek
Emőke

Belföld

Orbán Trump egyik kedvenc vezetője

– Orbán Viktor nagyszerű vezető, világszerte az egyik legjobb. Olyan, aki a józan ész talaján áll – mondta Jeffrey D. Gordon, Donald Trump amerikai elnök külpolitikai tanácsadója a Mandinernek.

A Pentagon korábbi szóvivője kijelentette, hogy Trump elnökségével véget ér a „kudarcos amerikai demokráciaexport”. Elismerte, hogy Trump tudatosan használta kampányában a progresszív médiát, amelynek képviselői most hiába fogják a fejüket, hogy a republikánus jelölt megnyerte az elnökválasztást. A külpolitikai tanácsadó szerint Magyarország és az Egyesült Államok migrációs politikája teljesen megegyezik.


Budapest, 2013. december 4. Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben 2013. december 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila

Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben /Fotó: MTI – Kovács Attila

– Orbán bátor vezető, aki a józan ész talaján áll. A világ pedig fel fog ébredni, és rá fog jönni, hogy neki és Mr. Trumpnak igaza van. Ahogy ugyanis Európa a migrációs válságot kezelte, az katasztrofális volt. Ezen változtatni kell – mondta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megkezdődött a téli rezsicsökkentés jóváírása

  Megkezdődött a téli rezsicsökkentés jóváírása

  Az egyetemes földgázszolgáltatásban részesülő és a távfűtéses háztartásoknál is megkezdődött a téli rezsicsökkentés jóváírása – mondta el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára pénteken az MTI-nek.

 • Mérséklődött a népességfogyás

  Mérséklődött a népességfogyás

  Az idén januárban csaknem ugyanannyi gyermek született Magyarországon, mint tavaly az év első hónapjában, a halálozások száma viszont jelentősen csökkent, így a népességfogyás feleakkora volt – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel.

 • Íme Simicska táskahordozója – Fotó!

  Íme Simicska táskahordozója – Fotó!

  Bár a Jobbik tagadja, hogy Simicska Lajos pénzelné a választási vesztegetéseket, most az Origo birtokába jutott egy fotó, amin az látszik, hogy Szabó Gábor pártigazgató Simicska Lajos irodájából távozik Schön Péter, a Jobbik gazdasági igazgatójának társaságában.