2017. december 18., hétfő
Auguszta

Belföld

Orbán Trump egyik kedvenc vezetője

– Orbán Viktor nagyszerű vezető, világszerte az egyik legjobb. Olyan, aki a józan ész talaján áll – mondta Jeffrey D. Gordon, Donald Trump amerikai elnök külpolitikai tanácsadója a Mandinernek.

A Pentagon korábbi szóvivője kijelentette, hogy Trump elnökségével véget ér a „kudarcos amerikai demokráciaexport”. Elismerte, hogy Trump tudatosan használta kampányában a progresszív médiát, amelynek képviselői most hiába fogják a fejüket, hogy a republikánus jelölt megnyerte az elnökválasztást. A külpolitikai tanácsadó szerint Magyarország és az Egyesült Államok migrációs politikája teljesen megegyezik.


Budapest, 2013. december 4. Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben 2013. december 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila

Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben /Fotó: MTI – Kovács Attila

– Orbán bátor vezető, aki a józan ész talaján áll. A világ pedig fel fog ébredni, és rá fog jönni, hogy neki és Mr. Trumpnak igaza van. Ahogy ugyanis Európa a migrációs válságot kezelte, az katasztrofális volt. Ezen változtatni kell – mondta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az unió jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt állami támogatást

    Az unió jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt állami támogatást

    Az Európai Bizottság jóváhagyta a debreceni repülőtérnek szánt 3,8 millió eurós (mintegy 1,2 milliárd forint) állami támogatást, miután úgy találta, hogy a repülőtér infrastrukturális fejlesztésére szánt hozzájárulás megfelel az uniós állami támogatásokat célzó szabályozásnak – tájékoztatott az uniós bizottság hétfőn.

  • Áder János adventi ebéden fogadta az egyházak vezetőit

    Áder János adventi ebéden fogadta az egyházak vezetőit

    Az ünnepek, az évfordulók erősítik összetartozásunkat, az egyházaink tanítása pedig sokak segítségére szolgálhat az új esztendőben – mondta Áder János államfő, aki hétfőn adventi ebéden fogadta a magyarországi történelmi egyházak vezetőit.