EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,99 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Belföld

Orbán Trump egyik kedvenc vezetője

– Orbán Viktor nagyszerű vezető, világszerte az egyik legjobb. Olyan, aki a józan ész talaján áll – mondta Jeffrey D. Gordon, Donald Trump amerikai elnök külpolitikai tanácsadója a Mandinernek.

A Pentagon korábbi szóvivője kijelentette, hogy Trump elnökségével véget ér a „kudarcos amerikai demokráciaexport”. Elismerte, hogy Trump tudatosan használta kampányában a progresszív médiát, amelynek képviselői most hiába fogják a fejüket, hogy a republikánus jelölt megnyerte az elnökválasztást. A külpolitikai tanácsadó szerint Magyarország és az Egyesült Államok migrációs politikája teljesen megegyezik.


Budapest, 2013. december 4. Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben 2013. december 4-én. MTI Fotó: Kovács Attila

Jeffrey D. Gordon, a Pentagon korábbi szóvivője előadást tart az Antall József Tudásközpont által Az új világrend kül- és biztonságpolitikai kihívásai címmel rendezett tanácskozáson a Budapest Music Centerben /Fotó: MTI – Kovács Attila

– Orbán bátor vezető, aki a józan ész talaján áll. A világ pedig fel fog ébredni, és rá fog jönni, hogy neki és Mr. Trumpnak igaza van. Ahogy ugyanis Európa a migrációs válságot kezelte, az katasztrofális volt. Ezen változtatni kell – mondta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Növekedést eredményez az új költségvetés

  Növekedést eredményez az új költségvetés

  Megszavazta a parlament a jövő évi költségvetést, amelyről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: ez a biztonságos növekedés költségvetése.

 • Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hirdetett meg ez év márciusában.

 • Csalók verik át az idős embereket

  Csalók verik át az idős embereket

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a fővárosi polgárőrökkel együttműködve bűnmegelőzési programot indított az idősek védelmében. Az utóbbi időben több olyan eset látott napvilágot, amikor este, vagy éjszaka azzal hívtak fel bűnözők idős embereket, hogy bajba került, vagy balesetet szenvedett az unokájuk és azonnal pénzre van szüksége.

 • Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Gyomorforgató és botrányos, ami a Jobbikban folyik. A Ripost értesülései szerint ugyanis
  visszakerül a párt vezetésébe az a Kulcsár Gergely, aki korábban meggyalázta a Dunába lőtt zsidó áldozatok Duna-parti emlékművét.