EUR: 322,85 Ft
CHF: 275,90 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Nagykanizsa

Óriás karácsonyfa az Erzsébet téren

Az első adventi hétvégére felállították a város karácsonyfáját az Erzsébet téren. A fenyőt, amely nyolc méter magasan tör az ég felé, a Zalaerdő Zrt. ajánlotta fel. Néhány óra alatt egy daru segítségével a helyére emelték, majd feldíszítették az örökzöldet, amely az adventi programsorozat ékessége lesz.

A kanizsai főtéren december 24-ig tart az adventi forgatag, amelyen a zenés-táncos kulturális kavalkád mellett lesz élő betlehem, korcsolyapálya, póniló, körhinta és kézműves vásár is. Minden pénteken, szombaton és vasárnap délután programokkal várják a város lakóit, s természetesen vasárnaponként gyertyát is gyújtanak. Az ünnepi rendezvénysorozat sztárfellépője december 18-án Tabáni István lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.