2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb Kecskemét

Őszi bajnok a Kecskeméti NKSE

Hazai pályán játszotta az őszi szezon utolsó mérkőzését a Kecskeméti Női Kézilabda SE. A mieink az FTC KN Kft. II csapatát fogadták az árpádvárosi sportcsarnokban, és gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötték az összecsapás sorsát.

Harminc perc után tízgólos előnnyel mentek pihenőre a hírös városiak, és bár a Fradi együttese a második játékrészben lefaragott a hátrányból, a végeredmény így is 34-30 lett a KNKSE javára. Ezzel a győzelemmel a csapat továbbra is őrzi első helyét az NB I/B Keleti csoportjában, ahol tizenhárom mérkőzéséből tizenkettőt nyert meg.


KE_KNKSE1

Átküzdötték magukat a kecskeméti lányok a Fradi védelmen Fotó: Sipiczki Sándor

Marosán György vezetőedző így értékelte a látottakat: – Megint fantasztikusan kézilabdáztunk az első félidőben, olyan ritmusban, amit nem is lehet bírni 60 percig. Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, és bár a második félidőben voltak hibáink, összességében elégedettek lehetünk. Büszke vagyok a csapatra, az ősszel nyújtott munkájukra és arra, hogy a tabella éléről várhatjuk a tavaszi szezont.

A boldog győztes csapat Fotó: Sipiczki Sándor

A boldog győztes csapat
Fotó: Sipiczki Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.