2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb Kecskemét

Őszi bajnok a Kecskeméti NKSE

Hazai pályán játszotta az őszi szezon utolsó mérkőzését a Kecskeméti Női Kézilabda SE. A mieink az FTC KN Kft. II csapatát fogadták az árpádvárosi sportcsarnokban, és gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötték az összecsapás sorsát.

Harminc perc után tízgólos előnnyel mentek pihenőre a hírös városiak, és bár a Fradi együttese a második játékrészben lefaragott a hátrányból, a végeredmény így is 34-30 lett a KNKSE javára. Ezzel a győzelemmel a csapat továbbra is őrzi első helyét az NB I/B Keleti csoportjában, ahol tizenhárom mérkőzéséből tizenkettőt nyert meg.


KE_KNKSE1

Átküzdötték magukat a kecskeméti lányok a Fradi védelmen Fotó: Sipiczki Sándor

Marosán György vezetőedző így értékelte a látottakat: – Megint fantasztikusan kézilabdáztunk az első félidőben, olyan ritmusban, amit nem is lehet bírni 60 percig. Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, és bár a második félidőben voltak hibáink, összességében elégedettek lehetünk. Büszke vagyok a csapatra, az ősszel nyújtott munkájukra és arra, hogy a tabella éléről várhatjuk a tavaszi szezont.

A boldog győztes csapat Fotó: Sipiczki Sándor

A boldog győztes csapat
Fotó: Sipiczki Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.