EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,99 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Kecskemét

Őszi bajnok a Kecskeméti NKSE

Hazai pályán játszotta az őszi szezon utolsó mérkőzését a Kecskeméti Női Kézilabda SE. A mieink az FTC KN Kft. II csapatát fogadták az árpádvárosi sportcsarnokban, és gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötték az összecsapás sorsát.

Harminc perc után tízgólos előnnyel mentek pihenőre a hírös városiak, és bár a Fradi együttese a második játékrészben lefaragott a hátrányból, a végeredmény így is 34-30 lett a KNKSE javára. Ezzel a győzelemmel a csapat továbbra is őrzi első helyét az NB I/B Keleti csoportjában, ahol tizenhárom mérkőzéséből tizenkettőt nyert meg.


KE_KNKSE1

Átküzdötték magukat a kecskeméti lányok a Fradi védelmen Fotó: Sipiczki Sándor

Marosán György vezetőedző így értékelte a látottakat: – Megint fantasztikusan kézilabdáztunk az első félidőben, olyan ritmusban, amit nem is lehet bírni 60 percig. Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, és bár a második félidőben voltak hibáink, összességében elégedettek lehetünk. Büszke vagyok a csapatra, az ősszel nyújtott munkájukra és arra, hogy a tabella éléről várhatjuk a tavaszi szezont.

A boldog győztes csapat Fotó: Sipiczki Sándor

A boldog győztes csapat
Fotó: Sipiczki Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.