EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb Zalaegerszeg

Paul Walkerre emlékeztek

Egy este, amely a megemlékezésről szólt, egy este, amelyet gyertyafény kísért nemcsak a 2013-ban autóbalesetben elhunyt Halálos Iramban emblematikus figurája, Paul Walker emlékére, hanem minden emberért, akit a sebesség szerelmeseként tragédia ért.

Lakatos Rita szervező szerint az immár négy éve tartó sorozat minden évben vonzza az autósközösséget. Csendes gyertyagyújtás, magunkba mélyedés, belülről feltörő gondolatok az eseményre érkezett több mint 150 némán parkoló négykerekű társaságában. Égtek a mécsesek mindenkiért a Zala Parkban arra emlékeztetve, hogy figyeljünk egymásra az utakon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.