EUR: 310,68 Ft
CHF: 259,46 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb Zalaegerszeg

Paul Walkerre emlékeztek

Egy este, amely a megemlékezésről szólt, egy este, amelyet gyertyafény kísért nemcsak a 2013-ban autóbalesetben elhunyt Halálos Iramban emblematikus figurája, Paul Walker emlékére, hanem minden emberért, akit a sebesség szerelmeseként tragédia ért.

Lakatos Rita szervező szerint az immár négy éve tartó sorozat minden évben vonzza az autósközösséget. Csendes gyertyagyújtás, magunkba mélyedés, belülről feltörő gondolatok az eseményre érkezett több mint 150 némán parkoló négykerekű társaságában. Égtek a mécsesek mindenkiért a Zala Parkban arra emlékeztetve, hogy figyeljünk egymásra az utakon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.