EUR: 311,01 Ft
CHF: 287,85 Ft
2017. április 24., hétfő
György

Egyéb Székesfehérvár

Profi gépek minden mennyiségben! Irány a Szerszámdoboz!

Mostantól bármikor körbenézhetsz a Szerszámdoboz Áruházban, mégpedig Székesfehérváron, a Mártírok útja 9. szám alatt. Összesen 500 négyzetméteren várjuk vevőinket, így az ország egyik legnagyobb területű olyan áruháza lettünk, amelyek professzionális szerszámgépekkel foglalkoznak.

Profi csapatunk több évtizedes tapasztalattal és teljes körű hozzáértéssel rendelkezik a gépek terén, szinte nincs olyan feladat, amelyhez ne tudnánk megfelelő szerszámot adni.

Az akkumulátoros, vezetékes és levegős szerszámgépek mellett kerti és erdészeti gépeket, kéziszerszámokat, tisztító – és takarítógépeket, szivattyúkat és magasnyomású mosókat, létrákat, méréstechnikai eszközöket, munkavédelmi felszerelést vagy akár hegesztéstechnikai gépeket is megtalálsz nálunk, ház körüli célokra, rendszeres használatra és természetesen professzionális, ipari feladatokra is.

üzlettér2

Brutális választékunknak köszönhetően az áruházban olyan egyedi termékek is megtekinthetők, mint a fűthető kabátok, az akkus kábelvágó, az ipari porszívók széles választéka, a 305 mm-es gérvágók, a szalagfűrészek vagy a DeWalt téglavágó fűrészei, amelyek többsége akár helyben is kipróbálható. A hatalmas kínálat mellett remek árak és egyedi akciók várják vásárlóinkat, márkáink között pedig olyan professzionális nagyvállalatok szerepelnek, mint a Milwaukee, a Metabo, az AEG, a Karcher, a Bosch, a Hitachi, a DeWalt, a McCulloch, a Leica, az AL-KO, a Krause, a Puma vagy a Stanley. A szolgáltatások listáját a garanciális gépek regisztrációja és a szervizügyintézés teszi teljessé, ráadásul weboldalunkon (szerszamdoboz.hu) további hasznos felhasználási és karbantartási tippeket is olvashatsz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Elhunyt Magdalena Abakanowicz

  Nyolcvanhat évesen elhunyt Magdalena Abakanowicz világhírű lengyel szobrász – közölte pénteken a lengyel közszolgálati televízió.

 • Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  Rétvári: az elmúlt években több gyógyszer ára csökkent

  A kormány elmúlt években tett intézkedéseinek köszönhetően mind a gyógyszerkasszában, mind a betegek gyógyszerkiadásaiban pozitív volt a változás – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára Szakács László MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére válaszolva.

 • Topon a kerületi diákok

  Topon a kerületi diákok

  A kompetenciamérés alapján a 277 budapesti intézmény közül az első 15 között végzett a Vörösmarty és a Gloriett iskola.