2018. február 20., kedd
Aladár, Álmos

Egyéb Székesfehérvár

Profi gépek minden mennyiségben! Irány a Szerszámdoboz!

Mostantól bármikor körbenézhetsz a Szerszámdoboz Áruházban, mégpedig Székesfehérváron, a Mártírok útja 9. szám alatt. Összesen 500 négyzetméteren várjuk vevőinket, így az ország egyik legnagyobb területű olyan áruháza lettünk, amelyek professzionális szerszámgépekkel foglalkoznak.

Profi csapatunk több évtizedes tapasztalattal és teljes körű hozzáértéssel rendelkezik a gépek terén, szinte nincs olyan feladat, amelyhez ne tudnánk megfelelő szerszámot adni.


Az akkumulátoros, vezetékes és levegős szerszámgépek mellett kerti és erdészeti gépeket, kéziszerszámokat, tisztító – és takarítógépeket, szivattyúkat és magasnyomású mosókat, létrákat, méréstechnikai eszközöket, munkavédelmi felszerelést vagy akár hegesztéstechnikai gépeket is megtalálsz nálunk, ház körüli célokra, rendszeres használatra és természetesen professzionális, ipari feladatokra is.

üzlettér2

Brutális választékunknak köszönhetően az áruházban olyan egyedi termékek is megtekinthetők, mint a fűthető kabátok, az akkus kábelvágó, az ipari porszívók széles választéka, a 305 mm-es gérvágók, a szalagfűrészek vagy a DeWalt téglavágó fűrészei, amelyek többsége akár helyben is kipróbálható. A hatalmas kínálat mellett remek árak és egyedi akciók várják vásárlóinkat, márkáink között pedig olyan professzionális nagyvállalatok szerepelnek, mint a Milwaukee, a Metabo, az AEG, a Karcher, a Bosch, a Hitachi, a DeWalt, a McCulloch, a Leica, az AL-KO, a Krause, a Puma vagy a Stanley. A szolgáltatások listáját a garanciális gépek regisztrációja és a szervizügyintézés teszi teljessé, ráadásul weboldalunkon (szerszamdoboz.hu) további hasznos felhasználási és karbantartási tippeket is olvashatsz.

Kapcsolódó Cikkek