EUR: 307,07 Ft
CHF: 281,94 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb Székesfehérvár

Profi gépek minden mennyiségben! Irány a Szerszámdoboz!

Mostantól bármikor körbenézhetsz a Szerszámdoboz Áruházban, mégpedig Székesfehérváron, a Mártírok útja 9. szám alatt. Összesen 500 négyzetméteren várjuk vevőinket, így az ország egyik legnagyobb területű olyan áruháza lettünk, amelyek professzionális szerszámgépekkel foglalkoznak.

Profi csapatunk több évtizedes tapasztalattal és teljes körű hozzáértéssel rendelkezik a gépek terén, szinte nincs olyan feladat, amelyhez ne tudnánk megfelelő szerszámot adni.

Az akkumulátoros, vezetékes és levegős szerszámgépek mellett kerti és erdészeti gépeket, kéziszerszámokat, tisztító – és takarítógépeket, szivattyúkat és magasnyomású mosókat, létrákat, méréstechnikai eszközöket, munkavédelmi felszerelést vagy akár hegesztéstechnikai gépeket is megtalálsz nálunk, ház körüli célokra, rendszeres használatra és természetesen professzionális, ipari feladatokra is.

üzlettér2

Brutális választékunknak köszönhetően az áruházban olyan egyedi termékek is megtekinthetők, mint a fűthető kabátok, az akkus kábelvágó, az ipari porszívók széles választéka, a 305 mm-es gérvágók, a szalagfűrészek vagy a DeWalt téglavágó fűrészei, amelyek többsége akár helyben is kipróbálható. A hatalmas kínálat mellett remek árak és egyedi akciók várják vásárlóinkat, márkáink között pedig olyan professzionális nagyvállalatok szerepelnek, mint a Milwaukee, a Metabo, az AEG, a Karcher, a Bosch, a Hitachi, a DeWalt, a McCulloch, a Leica, az AL-KO, a Krause, a Puma vagy a Stanley. A szolgáltatások listáját a garanciális gépek regisztrációja és a szervizügyintézés teszi teljessé, ráadásul weboldalunkon (szerszamdoboz.hu) további hasznos felhasználási és karbantartási tippeket is olvashatsz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.