2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVII.kerület

Prostik és szemét a dűlőn

Illegális hulladéklerakóról és prostitúcióról számolt be egy helyi lakos a hulladekvadasz.hu csapatának. E kép tanúsága szerint a Homokszőlő dűlőn, az erdős részen zajlik üzletszerű kéjelgés, amit a használt óvszerek látványa is bizonyít. Mindemellett a szeméttől is néhányan itt szabadulnak meg.

A következő bejelentés érkezett a Hulladékvadász csapatához: − Sziasztok, hulladékvadászok! Már egy ideje zajlik ez a történet, de állandóan beléjük futok, ha az erdőben járok. Igazi átjáróház. Kuncsaftok úgy adják egymás kezébe a stafétabotot, mintha verseny lenne. Itt a helyszínen leledző prostitúcióról beszélek, mellékesen kiemelném, hogy állandó az illegális hulladéklerakás a területen.


(fotó: Hulladékvadász)

Eldobált óvszer a fűben (fotó: Hulladékvadász)

Az ilyen esetek feltárására szakosodott csoport képein mindez jól kivehető. Az önkormányzat egy prostiparadicsom ellen már fellépett, amikor idén nyáron görög katolikus úti ikont helyezett el a forgalmas Tarcsai úton, ezzel elérve, hogy kegyeleti helyként háromszáz méteres sugarú körben tiltott, azaz büntetendő a prostitúció.

rákosmenti erdő2

Illegális szemétlerakónak is használják az erdőt (fotó: Hulladékvadász)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.