EUR: 325,78 Ft
CHF: 280,04 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb XVII.kerület

Prostik és szemét a dűlőn

Illegális hulladéklerakóról és prostitúcióról számolt be egy helyi lakos a hulladekvadasz.hu csapatának. E kép tanúsága szerint a Homokszőlő dűlőn, az erdős részen zajlik üzletszerű kéjelgés, amit a használt óvszerek látványa is bizonyít. Mindemellett a szeméttől is néhányan itt szabadulnak meg.

A következő bejelentés érkezett a Hulladékvadász csapatához: − Sziasztok, hulladékvadászok! Már egy ideje zajlik ez a történet, de állandóan beléjük futok, ha az erdőben járok. Igazi átjáróház. Kuncsaftok úgy adják egymás kezébe a stafétabotot, mintha verseny lenne. Itt a helyszínen leledző prostitúcióról beszélek, mellékesen kiemelném, hogy állandó az illegális hulladéklerakás a területen.


(fotó: Hulladékvadász)

Eldobált óvszer a fűben (fotó: Hulladékvadász)

Az ilyen esetek feltárására szakosodott csoport képein mindez jól kivehető. Az önkormányzat egy prostiparadicsom ellen már fellépett, amikor idén nyáron görög katolikus úti ikont helyezett el a forgalmas Tarcsai úton, ezzel elérve, hogy kegyeleti helyként háromszáz méteres sugarú körben tiltott, azaz büntetendő a prostitúció.

rákosmenti erdő2

Illegális szemétlerakónak is használják az erdőt (fotó: Hulladékvadász)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.