EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Prostiper: bíróság előtt UFO Zsolt szextitkai

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy UFO Zsolt szívesen tesztelte a lányokat, akiket svájci szexmunkára küldött, legalábbis ez derült ki a többek között kerítéssel vádolt egykori énekes pere során. A mostani tárgyaláson azonban Zsolt teljesítménye is célkeresztbe került.

Fotó: Mészáros Diána

/Fotó: Mészáros Diána

Kedden folytatódott Varga Zsolt pere, ám az egyik beidézett tanú sem jelent meg a tárgyaláson. Az egyik lány évekkel ezelőtti rendőrségi vallomásából azonban szaftos részletek kerültek nyilvánosságra. Mint azt korábban megírtuk, az énekes előszeretettel „próbálta ki” a svájci bordélyházba szexmunkára kiválasztott lányokat, mielőtt azok fizető kuncsaftokhoz kerültek, és hazaérkezésükkor is igényelte tőlük az együttlétet.

Több lány vallomásából is kiderült, hogy legtöbbjüknek ez nem volt ínyére. A keddi tárgyaláson a bírónő felolvasta az egyik tanúvallomást, amelyből viszont pont az ellenkezője derült ki: a hölgy elárulja, hogy természetesen ő is volt Zsolttal, és bizony neki nagyon tetszett az előadó ágyban nyújtott teljesítménye.

– Nagyon jó volt Zsoltival az ágyban, élveztem a vele töltött időt – hangzott a buja vallomás, amit egy félmosollyal nyugtázott a meghurcolt előadó, aki egy percig sem tagadta, hogy a beidézett lányok közül nem eggyel volt szexuális viszonya. A megtévesztéssel, csalással, kerítéssel vádolt előadó hat éve húzódó pere jövőre újabb tárgyalássorozattal folytatódik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Élőben a Sztárban sztárról!

  Élőben a Sztárban sztárról!

  Mindent megmutatunk, mindenről első kézből azonnal értesülhettek, ha vasárnap este élőben követitek velünk a Sztárban sztár műsorát.

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.