EUR: 317,18 Ft
CHF: 279,54 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Rejtélyes betegség támadta meg Oszter Sándort

Oszter Sándort rejtélyes betegség támadta meg, ezért nem jelent meg tegnap a bíróságon. A színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják, és állítólag négymillió forintot kért azért, hogy a rendőrségi kapcsolataival segítsen az ügy elsőrendű vádlottjának. Kirendelhetnek igazságügyi orvosszakértőt is, hogy megvizsgálja Oszter egészségi állapotát. 

Oszter Sándor ügyvédje, dr. Balogh Gábor átadja a színész orvosi igazolását Fotó: Csudai Sándor

Oszter Sándor ügyvédje, dr. Balogh Gábor cáfolja a vádakat /Fotó: Csudai Sándor

Oszter Sándor a szabályos idézés ellenére sem jelent meg azon a tárgyaláson, amelyen befolyással való üzérkedéssel vádolják. A színészt ügyvédje, dr. Balogh Gábor képviselte, és mint mondta, védence hirtelen megbetegedett, amiről orvosi igazolást nyújtott be a bírósághoz. Az ambuláns lapot a rétsági orvosi ügyeleten állították ki. A bíró közölte, megvizsgálják annak lehetőségét, hogy kirendeljenek-e igazságügyi orvos szakértőt Oszter Sándor egészségi állapotának vizsgálatára.


– Védencem tegnap értesített, hogy megbetegedett. Az orvosi igazolást a bíróság elé terjesztettem. Fenntartjuk, ami eddig nyilvánosságra került, teljeskörűen cáfoljuk a vádban foglaltak elkövetését. Oszter úr nem ismeri el a bűncselekményt – mondta a Lokálnak dr. Balogh Gábor ügyvéd, aki hozzátette, hogy Oszter a következő tárgyaláson már biztosan jelen lesz, hiszen ez kötelessége. Lapunk kereste a színészt és lányát, Oszter Alexandrát is, hogy kiderítsük, mi érhette ilyen hirtelen a színészt, de lapzártánkig nem válaszoltak.

Az ügyirat alapján a vádlottak a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T-nek körülbelül, összesen ötvenmillió forintért cserébe segítséget ajánlottak, mondván, a férfi korábbi adócsalási ügyéből kimosdatják: megkennek bírókat és megszerzik azokat az elmeorvosi papírokat, amelyekkel a férfi szabadlábon védekezhet.


V. T. T. ellen egyébként korábban adócsalás miatt emeltek vádat, a férfi azonban külföldre szökött. Ebben az időben került a képbe a színész, aki állítólag négymillió forintot kért azért, hogy rendőrségi kapcsolataival segítsen V. T. T-nek. Később azonban a férfit elfogták, majd Magyarországra hozták, ahol a vádlottak továbbra is azzal hitegették, hogy tudnak segíteni az ügyében, természetesen több millió forintért cserébe. A pénzt általában utcán vagy Tesco-parkolókban, olykor lakások rejtett zugaiban adták át egymásnak az érintett felek.

Oszter Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. 2016.08.04 Fotó: Csudai Sándor

Oszter Sándor /Fotó: Csudai Sándor

V. T. T. végül megunta, hogy folyamatosan pénzt próbálnak kicsikarni tőle, és egyetlen ígéretet sem teljesítenek, ezért felesége értesítette a Nemzeti Védelmi Szolgálatot, amely hónapokon keresztül figyelte a színészt és társait, sőt még házkutatást is tartottak náluk. Ha a vád megállja a helyét, és Oszter Sándort elítélik, akár kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.