2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb IV.kerület

Rekordgyanús szereplés

Már-már világrekordnak beillő sorozatot produkál az újpesti focicsapat. Bár a lilák kilenc meccsen nem kaptak ki, ebből csak egyet tudtak megnyerni, a többi találkozó döntetlenre végződött. Ilyet egyetlen csapat sem tudott idén produkálni Európában.

A csapat utoljára szeptember 17-én szenvedett vereséget. Akkor a bajnoki címre pályázó Videoton győzte le a lilákat, akik utoljára november 19-én, a Gyirmótot győzték le. A többi meccs mind döntetlen lett, sőt, a Magyar Kupában is csak büntetőkkel sikerült továbbjutni a Kozármisleny ellenében.
Legutóbb az MTK elleni meccs végződött 1-1-re.


Budapest, 2016. december 3. Az újpesti Mohl Dávid (j) és Gera Dániel, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott MTK Budapest - Újpest FC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Hidegkuti Nándor stadionban 2016. december 3-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Az újpesti Mohl Dávid és az MTK-s Gera Dániel nagy csatát vívott (MTI Fotó: Illyés Tibor)

– A kupamérkőzés után sejtettem, hogy a túlórának meglesznek a következményei – mondta a meccs után Nebojsa Vignjevic, az Újpest edzője. – A második félidőben néhány játékosom enerváltan futballozott, és újra hiányzott a koncentráció az utolsó passzoknál. Talán mi álltunk közelebb a második találat megszerzéséhez, de minden egyéb tényezőt figyelembe véve igazságos eredmény született, amivel nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

És hogy mire lesz elég ennyi döntetlen?
Nos, a csapat jelenleg hetedik a bajnokságban. Hat ponttal előzi meg a kieső helyen álló Diósgyőrt, és hét pont a lemaradása a dobogón álló Honvéddal szemben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.