2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Szentgyörgyi Rómeó milliókat bukott a brókerbotrányon

A hatszoros aerobik-világbajnok Szentgyörgyi Rómeó még senkinek nem mesélt arról, hogy a tavaly év elején kirobbant brókerbotrány bizony őt is érintette. Súlyos milliókat bukott akkor, ám sportolóhoz méltón talpra állt, sőt hamarosan életmódprogramot indít.

Szentgyörgyi Rómeó, Miss Universe Miss Bikini és Miss Extrém választás (Fotó: Máté Krisztián)

Szentgyörgyi Rómeó, Miss Universe Miss Bikini és Miss Extrém választás /Fotó: Máté Krisztián

Szentgyörgyi Rómeó álmában sem gondolta volna, hogy félretett pénzének egyszer csak búcsút inthet. Úgy vélte, biztonságban tudhatja a vagyonát, ám végül mégis sok milliót bukott, és hajszálon múlott, hogy teljesen tönkremenjen.


– Épp lakásvásárlást terveztem, amikor kipattant a brókerbotrány. Megkerestem annak a pénzintézetnek a vezetőjét, aki a teljes megtakarításomat kezelte. Nyugtatgatott, hogy a pénzem biztonságban van, nincs okom aggodalomra. Majd pár hét múlva úgy eltűnt, hogy azóta is hiába keresik. Persze a pénzemnek is nyoma veszett. Amikor az ügyvédemnek megmutattam a papírjaimat, lemondóan legyintett, szerinte esélyem sincs arra, hogy egy fillért is viszontlássak – mesélte a Lokálnak Rómeó.

A 43 éves edzőt ugyan megviselték a történtek, ám azt mondja, nem lenne igazi sportember, ha egy pillanatra is kétségbe esett volna.


– Nem mondom, hogy könnyű időszak volt, de biztos voltam benne, hogy megoldom ezt is, és a végén én győzök. Nem nézek vissza, inkább előrehaladok. Hamarosan egy új életmódprogrammal jelentkezem, ám erről még nem mondhatok többet – fogalmazott óvatosan. Rómeónak most már csak egy igazi társ és a család hiányzik a teljes boldogsághoz, ám az ismerkedésben sokszor épp az ismertsége akadályozza.

– A lányok egyszerűen nem akarják elhinni, hogy a szándékaim komolyak, azt hiszik, nem tudok komolyan venni egy kapcsolatot, ami persze nem így van. Sőt úgy érzem, készen állok az apaságra is, ám amíg ez nem jön el, a testvérem három tündéri kislányával gyakorolok, akiket imádok – tette hozzá.

Szentgyörgyi Rómeó, Miss Universe Miss Bikini és Miss Extrém választás (Fotó: Máté Krisztián)

Szentgyörgyi Rómeó, Miss Universe Miss Bikini és Miss Extrém választás /Fotó: Máté Krisztián

 

 


Sztárok edzője

Szentgyörgyi Rómeó a Pécsi Sasok nevű csapattal hatszor nyert aerobik-világbajnokságot. Miután visszavonult az aktív versenyzéstől, számtalan hazai sztár személyi trénere lett, többek között Tornóczky Anitát, Király Lindát, Bochkor Gábort, Klausmann Viktort, sőt Friderikusz Sándort is edzette.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.