EUR: 323,08 Ft
CHF: 276,70 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Egyéb XVI.kerület

Színház minden mennyiségben

Idén is színes programkínálattal készül az év végi ünnepekre a Corvin Művelődési Ház–Erzsébetligeti Színház. Számtalan zenei, színházi és szabadidős  programlehetőséggel várják a környék apraját-nagyját.

Az Abigél című előadás sztárszereposztásban kerül színpadra (Fotó: kulturliget.hu)


December második hétvégéje igazi gyerekcsemegének ígérkezik. 10-én, szombaton a nagyobbak Szabó Magda klasszikus regényének színpadi adaptációját, az Abigélt láthatják a Bánfalvy Stúdió művészeinek előadásában, míg a kisebb gyerekek számára december 11-én, vasárnap 10.30-kor különleges adventi forgataggal és táncházzal jelentkezik a Kolompos együttes a színházteremben.16ker_corvin2
– Ugyanezen a napon a Históriás történeti játszóház foglalkozásán régi idők karácsonyait idézzük meg múzeumpedagógusaink segítségével. A játék utáni kézműves-foglalkozáson gyöngyből font angyalt, fémdíszeket, karácsonyi énekeskönyvet, betlehemet készíthetnek a gyerekek – mondta lapunknak Szabó Csilla, a Corvin Művelődési Ház–Erzsébetligeti Színház igazgatója.

Mint azt az intézmény vezetője elmondta, december 17-én 11 és 17 órakor két előadása is lesz a Pannon Várszínház A dzsungel könyve című musicaljének.
– Azt hiszem, Kipling klasszikus meséje a család minden tagja számára zenés színházi élményt ígér. Ám a felnőtteknek sem kell feltétlenül a belvárosig utazniuk egy kis adventi ráhangolódásért. A Jazz Liget decemberi vendége 16-án a Hajdu Klára Quartet lesz, amely erre az estére kiegészül a Fonogram-díjas Fekete-Kovács Kornél trombitavirtuózzal. Ígérjük, mindenkinek különleges élményben lesz része.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

  • Nagy értékek a kiskertekben

    Nagy értékek a kiskertekben

    Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.