2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Külföld

Szörnyű! Agyonlőtte két gyermekét, majd magával is végzett az anya

Férje jelentette párjának és két gyermekének eltűnését még szerdán a coloradói Denverben, miután a 38 éves asszony nem ért haza a megszokott időben a kicsikkel az iskolából. 

Ryan Laber elmondta, hogy felesége a gyerekekért indult el az iskolába, ám onnan nem értek haza. Néhány nap elteltével a rendőrség egy szomszédos település, Lone Tree egyik sportboltjának parkolójában bukkant a család kisbuszára, amiben a két gyermek, az 5 éves Ethan, a 3 esztendős Adam és édesanyjuk holttestére bukkantak – írja az Emirates247.


A hatóságok elsődleges vizsgálata szerint Jennifer lőtte le a két gyereket egy néhány órával korábban, legálisan vásárolt 9 milliméteres pisztollyal, majd magával is végzet. A szörnyű tragédia körülményeit vizsgálja a rendőrség, egyelőre semmi nem tudni arról, hogy mi vezérelte az anyát megdöbbentő kegyetlenség elkövetésére.

/Fotó: Colorado Police Station

Jennifer és a két gyerek, amint elhagyják az iskolát /Fotó: Colorado Police Station

Kapcsolódó Cikkek

  • Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

  • Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    A német kormány nem osztja az Európai Tanács elnökének, Donald Tusknak azt a véleményét, miszerint a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztását szolgáló kvótarendszer nem érte el a célját, és a jövőben a tagállamok teljes egyetértésével kell dönteni az ügyben – mondta szerdán Berlinben egy német kormányzati forrás.