EUR: 323,05 Ft
CHF: 275,98 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Külföld

Szörnyű! Agyonlőtte két gyermekét, majd magával is végzett az anya

Férje jelentette párjának és két gyermekének eltűnését még szerdán a coloradói Denverben, miután a 38 éves asszony nem ért haza a megszokott időben a kicsikkel az iskolából. 

Ryan Laber elmondta, hogy felesége a gyerekekért indult el az iskolába, ám onnan nem értek haza. Néhány nap elteltével a rendőrség egy szomszédos település, Lone Tree egyik sportboltjának parkolójában bukkant a család kisbuszára, amiben a két gyermek, az 5 éves Ethan, a 3 esztendős Adam és édesanyjuk holttestére bukkantak – írja az Emirates247.


A hatóságok elsődleges vizsgálata szerint Jennifer lőtte le a két gyereket egy néhány órával korábban, legálisan vásárolt 9 milliméteres pisztollyal, majd magával is végzet. A szörnyű tragédia körülményeit vizsgálja a rendőrség, egyelőre semmi nem tudni arról, hogy mi vezérelte az anyát megdöbbentő kegyetlenség elkövetésére.

/Fotó: Colorado Police Station

Jennifer és a két gyerek, amint elhagyják az iskolát /Fotó: Colorado Police Station

Kapcsolódó Cikkek

 • Járni sem bírt Juncker

  Járni sem bírt Juncker

  Ismét nagyot alkotott Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Most a ,múltheti NATO-csúcson tűnt részegnek, sőt több ember kellett támogassa, mert járni is alig bírt.

 • A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A Németországból kitoloncolandó mintegy 23 900 ember közül csak 11 100 ember esetében sikerült végrehajtani az erről szóló döntést, nagyjából 12 800 esetben meghiúsult a kiutasítás, közülük 11 500 embert nem találnak a hatóságok – jelentette a Welt am Sonntag című, vasárnap megjelenő konzervatív német lap.

 • Rekordszinten a BMW eladásai

  Rekordszinten a BMW eladásai

  A BMW 1,8 százalékkal, rekordszintre növelte autóeladásait az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.