EUR: 310,00 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Tiger Woods nem hozta a papírformát

Tiger Woods hullámzó teljesítményt nyújtott a Bahama-szigeteken rendezett Hero World Challenge golftornán, amely közel másfél év után az első versenye volt.

A 40 éves korábbi világelső 2015 augusztusában játszott legutóbb, majd krónikus hátfájdalmai miatt több műtéten esett át és hosszú rehabilitációra szorult. A visszatérésére már októberben volt esély, ám csak mostanra került olyan állapotba, hogy vállalta az indulást.

A meghívásos, 18 versenyzőt felvonultató, 3,5 millió dollár összdíjazású viadalon Woods olykor fantasztikusan, nem egyszer viszont nagyon gyengén golfozott. A mezőnyben neki volt a legtöbb birdieje (az alapütésszámnál eggyel kevesebb ütés – 24), viszont a négy nap során hat olyan szakasz is akadt, melyet az alapütésszámnál kettővel több kísérletből teljesített.

Woods végül a 15. helyen zárt, 14 ütéssel elmaradva a győztes Macujama Hidekitől. A japán játékos sikeréért egymillió dollárt kapott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

  • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.