2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Sport

Tiger Woods nem hozta a papírformát

Tiger Woods hullámzó teljesítményt nyújtott a Bahama-szigeteken rendezett Hero World Challenge golftornán, amely közel másfél év után az első versenye volt.

A 40 éves korábbi világelső 2015 augusztusában játszott legutóbb, majd krónikus hátfájdalmai miatt több műtéten esett át és hosszú rehabilitációra szorult. A visszatérésére már októberben volt esély, ám csak mostanra került olyan állapotba, hogy vállalta az indulást.


A meghívásos, 18 versenyzőt felvonultató, 3,5 millió dollár összdíjazású viadalon Woods olykor fantasztikusan, nem egyszer viszont nagyon gyengén golfozott. A mezőnyben neki volt a legtöbb birdieje (az alapütésszámnál eggyel kevesebb ütés – 24), viszont a négy nap során hat olyan szakasz is akadt, melyet az alapütésszámnál kettővel több kísérletből teljesített.

Woods végül a 15. helyen zárt, 14 ütéssel elmaradva a győztes Macujama Hidekitől. A japán játékos sikeréért egymillió dollárt kapott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Roger Federer hetedszer az év sportolója

    Roger Federer hetedszer az év sportolója

    A sztárteniszező, aki tavalyi kihagyása után idén nagyszerű visszatérést produkált, fölényesen nyerte a szavazást a hegyikerékpáros világbajnok Nino Schurter és az alpesi síző Beat Feuz előtt.

  • A Fradi az őszi bajnok

    A Fradi az őszi bajnok

    A Ferencváros legyőzte vendégként a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga őszi utolsó fordulójának zárómérkőzésén, és miután a Videoton korábban egygólos vereséget szenvedett a Haladástól, a Fradi hárompontos előnnyel várhatja a tavaszi a rajtot.