2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Külföld

Tigrisre drogozta magát a depressziós férfi

A cseh–lengyel határ erdős részén az erdészek vadkamerája egy igen szürreális jelenetsorozatot rögzített. Abban reménykedtek a szakemberek, hogy sikerül lencsevégre kapniuk valamilyen különleges vadállatot.

Nos, a különleges felvétel elkészült – de egy igencsak furcsa főszereplővel. Egy meztelen férfi tigrisként, négykézlábra ereszkedve szaladgált a vadonban. Marek H. depresszióját LSD-vel próbálta kezelni, ám túl sokat vett be egyszerre, ezért vesztette el a realitásérzékét. A rendőrök később elkapták, a drog miatt pedig előállították.

Tigrisre drogozott férfi /Fotó: Youtube

 /Fotó: Youtube

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Leves miatt bukott le egy gyilkos

    Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

  • Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    Berlin sem osztja Tusk kvótaügyi véleményét

    A német kormány nem osztja az Európai Tanács elnökének, Donald Tusknak azt a véleményét, miszerint a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztását szolgáló kvótarendszer nem érte el a célját, és a jövőben a tagállamok teljes egyetértésével kell dönteni az ügyben – mondta szerdán Berlinben egy német kormányzati forrás.